Beer Bike Budapest (32)

Utelivet i Budapest

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Budapest

Utelivet i Budapest

Pubene i Budapest finnes i mange former og farger: noen kan minne om tyske eller østerrikske ølhaller, andre ligner mer elegante restauranter fra århundreskiftet og så har du de veldig moderne barene. Dette avspeiler mange av de politiske og kulturelle kreftene som har hatt innflytelse på byen. Besøk gjerne D-2, Liszt Ferenc tér, D-6 og Ráday utca, der det vrimler av flotte barer og restauranter.

Utelivet i Budapest - Pissup arrangerer det ultimate utdrikningslaget

Uansett hva dere er på let etter, om det er en god biff til å fylle magen med eller en skikkelig pubcrawl for å klargjøre leveren, så fikser Pissup det. Det spørs bare hva slags opplevelse dere egentlig er ute etter. Dere vil kanskje lure brudgommen? Da passer det helt ypperlig med en Dvergespøk! Eller kanskje dere vil se litt mer av Budapest på kvelden?

Utelivet i Budapest byr på utrolig mye bra: det er den billigste hovedstaden i Europa og vi kan derfor love at det blir mye fest for pengene. Lokale øl finnes til under 10 kr og det finnes utallige barer å velge mellom. Sentrum byr på karakteristiske ruinpubs, som er unikt designede puber i et undergrunnslignende miljø som ble bombet under krigen. I 2012 vant Szimpla Kert Lonely Planets pris for verdens beste bar. Byen har et gigantisk utvalg av nattklubber, som for eksempel den sentralt beliggende Morrison’s 2, som har åpent hele helgen. Som en alternativ opplevelse kan dere reise med festbåt nedover Donau-elven. Dette 1 times lange cruiset kombinerer sightseeing og fest og det er en opplevelse som virkelig er verdt å få med seg.

Hvordan fungerer det?

Velg hvilke aktiviteter dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.