100% COVID Refund pakke >

Vinsmaking i Budapest

Inkludert
  • Sjåfør
  • Privat transport til aktiviteten
  • Pissup Guide
  • 4 x Vinsmaking
  • 1 runde pogácsa & mineralvann
Add-Ons & Extras >
Winery Tours
Daytime

La oss drikke vin. Mye vin

Liker den kommende brudgommen å late som han er en vinkjenner ved å fortelle fakta om den gamle flasken med Merlot han har stående? Isåfall er dette den perfekte aktiviteten for han!

Frister det med deilig vin? Ta med gjengen på en luksuriøs vinsmaking dere sent vil glemme. Her får dere smake på fire smaksfulle lokale viner hos en av de mest populære vinprodusentene i den ungarske hovedstaden. Få en introduksjon til vingården og lær mer om hvordan de deilige dråpene blir fremstilt. God vin kommer sjelden alene, så dere blir også servert en ungarsk delikatesse som heter pogácsa og mineralvann.

Bli med på Pissups vinsmaking i Budapest! Dere vil garantert ikke bli skuffet.

Dette kan dere forvente

Gruppen vil bli plukket opp på hotellet av en sjåfør fra Pissup. Turen fra sentrum til vingården tar rundt 30-45 minutter. Slapp av, snart er det tid for vin!

Når dere ankommer blir dere møtt av en ansatt på vingården. Dere vil få en kort introduksjon og gjennomgang av hva dere kan forvente. Deretter vil dere få vite mer om vingården og dere får se hvordan de deilige dråpene blir laget. I tillegg til selve smakingen får dere også lære litt om vinproduksjon.

Etterpå kommer det dere har ventet på; vinsmaking! Vinsmakingen vil inkludere fire utvalgte viner, valgt av guiden deres. En etter en får dere smake og gi en liten vurdering. Dersom dere har spørsmål vil en sommelier være klar til å svare dere! Her har dere sjansen til å lære mer om vinene dere smaker!

For å virkelig tilfredstille smaksløkene, får dere også servert ungarsk pogácsa og mineralvann. Det er en deilig kombinasjon dere vil elske!

Etter vinsmakingen blir dere kjørt tilbake til byen der dere kan fortsette drikkingen så lenge dere ønsker.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
+cheese and ham tasters
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding