100% COVID Refund pakke >

Shisha Bar i Budapest

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Shisha delt på gruppe med 5 personer
  • Bordreservasjon
Night Life
Daytime
Unique

Fantastisk Shisha for Fantastiske Øyeblikk!

Trekk inn de deilige smakene. Røyk tropiske smaker på en trendy shishabar sammen med venner på utdrikningslag i Budapest!

Utdrikningslag handler om å komme vekk fra kona og nyte tiden med å koble av. Finnes det noen bedre måte å slappe av på enn å røyka vannpipe sammen med gutta? Nyt en avslappende atmosfære med eksotiske lukter og frukttobakk på en av de beste shishabarene i Budapest. Vi tar oss av reservasjonen, så alt dere trenger å tenke på er hvilken smak dere vil røyke.

Dette kan dere forvente

Shishabaren ligger i sentrum av Budapest. Guiden deres vil møte dere på avtalt sted i byen, og følge dere til baren.

Et bord vil være reservert på baren med deres navn, dere er tross alt VIP-gjestene. Det er tillatt med fem personer per bord, så dersom dere er flere, vil det bli lagt til et ekstra bord for resten av gruppen. Det vil være en meny på bordet med et utvalg av smaker, der dere kan velge deres favoritt!

Reservasjonen varer i en time totalt. Det er mer enn nok tid til å røyke vannpipe, og til å få et nikotinkick ulikt noe annet dere har opplevd før.

Siden shishabaren er i et av byens hotspots for uteliv, har dere mange muligheter å velge mellom for øl etterpå. Det er også mulig å være lenger i shishabaren når tiden går ut, men dere må da kjøpe noe.

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Shisha er en vannpipe der dere røyker tobakkprodukter. De som er mot nikotin eller som har sluttet å røyke, bør ikke delta.
  • Det kan kun være fem personer per bord.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding