Kanoekspedisjon i Tallinn - perfekt for eventyrlystne naturelskere

Kanoekspedisjon i Tallinn

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Kanoekspedisjon i Tallinn

Inkludert
  • 2 t. Kanotur
  • 1 porsjon of Soup each
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Pissup Guide
  • Privat transport (rundtur)
Daytime

Kanoekspedisjon i Tallinn – perfekt for eventyrlystne naturelskere!

Hva sier dere til en kanoekspedisjon nedover elven i Estland? Dette er den perfekte aktiviteten for å få adrenalinet til å pumpe – samtidig som at det er noe alle kan mestre. I tillegg er det også en ideell måte å kurere bakrusen på etter en heftig kveld ute i Tallinn.

Den vennlige lokalguiden vår møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via privat transport. Når dere er vel fremme, står det en profesjonell instruktør og venter på dere. Han kommer til å vise dere hvordan dere skal håndtere kanoene på en sikker måte.

Når alle er komfortable i kanoene sine, kan kanoekspedisjonen starte. Dere kommer til å padle nedover elven og når dere har kommet halvveis blir det en liten stopp. Som de sier: uten mat og drikke, duger helten ikke. Og det samme gjelder også her. Derfor har vi pakket med litt nydelig, varm suppe som dere får servert. Da kommer dere garantert til å kunne holde energien på topp.

Alt nødvendig utstyr og transport til og fra elven er inkludert.

Når dere kommer tilbake til Tallinn kommer dere til å føle dere helt klare for en ny kveld på byen etter all den friske luften og mosjonen!

Ta kontakt med oss og bestill en Kanoekspedisjon til utdrikningslaget i Tallinn nå i dag!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding