Boblefotball i Tallinn | Pissup Reiser

Boblefotball i Tallinn

( 1 reviews-items )
4 / 5 Basert på 1 reviews-items

Boblefotball i Tallinn

Inkludert
  • 2 t. Spilletid
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
  • Pissup Guide
  • Privat transport (rundtur)
Daytime
Featured
Bubble Football
Landing Page

Boblefotball i Tallinn – dere kommer helt bokstavelig talt til å rulle rundt på bakken av latter!

Ta på dere bobledraktene og løp ut på banen, mens dere prøver å skyte og score! Vi lover dere at alle kommer til å ligge på bakken og rulle rundt av latter til slutt.

Boblefotball har tatt Tallinn med storm og har raskt blitt enn av de mest populære aktivitetene å arrangere til utdrikningslaget. Og det er tydelig hvorfor! Dere er kanskje fotballinteresserte, eller kanskje til og med fotballgale, og er på let etter et sted dere kan sparke litt ball når dere er på utdrikningslag i Tallinn – men dere vil ha mer enn bare en standard 5v5 kamp. Da er boblefotball aktiviteten for dere!

Ta på dere draktene, del dere opp i lag og start spillet. Etter to timers spill kommer dere til å se hvem som kan og ikke kan spille fotball om de hadde hatt kroppen til en sumobryter!

Merk: en vennlig guide blir med dere og transporterer dere til boblefotballbanen og henter dere igjen etterpå. Bestill allerede i dag for å sikre dere en plass til denne utrolig morsomme aktiviteten!

Boblefotball i Tallinn

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ reviews-items.

Boblefotball er en utrolig morsom aktivitet, både for de som liker fotball, men også for de som ikke gjør det. Ta på draktene og løp inn i hverandre. Vi lover dere kommer til å le dere ihjel!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

09. July 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding