Gdansk Flyplasstransport image

Flyplasstransport i Gdansk

Flyplasstransport i Gdansk

Inkludert

  • Guide
  • Flyplasstransport til/fra Gdansk Lufthavn
  • eller transport til/fra havnen i Gdansk eller Gdynia
  • All transport blir med en privat, komfortabel minibuss eller bil
dagtid
  • Oversikt

Flyplasstransport til og fra Gdansk – slipp alt stress med å finne transport inn til byen når dere kommer til Polen!

La oss ta oss av alt stress med å fikse flyplasstransporten for dere. Denne pakken inkluderer flyplasstransport fra Gdansk Lufthavn (eller havnen i Gdansk/Gdynia) og tilbake. Og om dere har bestilt overnatting selv, så trenger dere sannsynligvis også transport til og fra stedet.

Slik fungerer det:

En guide kommer og møter dere ved flyplassen og sørger for at dere kommer dere trygt til hotellet. Vi kommer også til være der når dere skal dra hjem igjen for å transportere dere ut til flyplassen. Busstransporten er privat for hver gruppe, så det er fullt mulig for dere å bestille med litt spesiell underholdning ombord.

Ekstra:

Dere kan velge mellom ulike typer av underholdning til transporten. Vi kan fikse en sexy hitchhiker som dere kan plukke opp langs veien og som takker dere for turen med et rykende hett show. Eller hvorfor ikke bestille et lesbisk show som kommer til å få hele gjengen til å sikle.

Er dere ute etter å skremme brudgommen litt kan dere også arrangere det slik at brudgommen blir arrestert, som en spøk da så klart.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om priser og selve underholdningen.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding