Babes & oljebryting i Gdansk | Pissup Reiser

Babes & oljebryting i Gdansk

( 1 reviews-items )
5 / 5 Basert på 1 reviews-items

Babes & oljebryting i Gdansk

Inkludert
  • 90 min. English speaking guide
  • 2 x Strippere i olje
  • 2 øl hver
  • 1 t. Privat rom
Daytime
Babes Wrestling

Babes & oljebryting i Gdansk - se to flotte damer gni kroppene mot hverandre i et sexy wrestling-show i olje!

Hadde dere tenkt å dra ut på byen og se på lettkledde kvinner i Gdansk? Hvorfor ikke prøve noe litt utenom det vanlige da? Vi har nemlig fått tak i to babes som tilfeldigvis bryter mot hverandre (veldig lettkledde) i olje. En helt egen Pissup-aktivitet som kun arrangeres gjennom oss.

Slik fungerer det:

Guiden vår henter dere på hotellet og følger dere til stedet. Det ligger veldig sentralt, så dere kan nok helt sikkert gå dit.

Først får dere se de to oljedekte wrestlerne kjempe mot hverandre i to hete runder. Deretter får én heldig lov til å kjempe mot damene og oljen. Det kan for eksempel være brudgommen om dere er på utdrikningslag, noen som fyller år eller så avgjør dere det med sten, saks, papir - det er helt opp til dere.

Tips: Ta med et par rene undikker til den av dere som skal inn i "ringen", for han blir garantert klissete. Det finnes håndkle på stedet om det skulle bli nødvendig.

Etter en slik het omgang oljebryting blir man ganske fristet til å se mer av utelivet i Gdansk. Bestill vår Ut på livet-aktivitet og fest til langt ut på morgenkvisten!

Merk: Vi har klart å klemme inn 3 øl til hver av dere i prisen. Har dere lyst på flere runder i oljebassenget med jentene kan dere kjøpe det på stedet.

Babes & oljebryting i Gdansk

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Babes & oljebryting - vi har funnet to av de lekreste, kvinnelige bryterne som tilfeldigvis også utfører det hele i olje. Se de to kjempe mot hverandre og deretter får én av dere lov til å pr

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

03. May 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding