Partybåt (delt) og nattklubbinngang i Amsterdam | Pissup

Partybåt (delt) og nattklubbinngang

( 1 reviews-items )
5 / 5 Basert på 1 reviews-items

Partybåt (delt) og nattklubbinngang

Inkludert
  • Silent Disco
  • Ubegrenset med øl, vin og bobler
  • Inngang nattklubb
Night Life
Party Boat

Gjør utdrikningslaget i Amsterdam ekstra spennende ved å bestille en partybåt-opplevelse med nattklubbinngang. Det er vanskelig å overgå dette!

Sett tonen for utdrikningslaget med vår ultimate cruisepakke gjennom de berømte kanalene i Amsterdam, ubegrenset med drikke til alle, gratis inngang til en av byens beste nattklubber og en gratis shot til hver av dere! Kombiner sightseeing med alkohol, og sørg for at helgen med gutta blir perfekt.

Dette kan dere forvente

Oppmøte er ved kaien, og dere vil få mer informasjon om tid og sted før turen. Turen er åpen, så her får dere selskap av andre festglade mennesker. Turen går gjennom de vakre kanalene i Amsterdam, så her får dere se litt mer av byen samtidig som dere kan kose dere og drikke masse øl!

Siden dere får se mange av hovedstadens viktigste severdigheter, kan dere sove lenger dagen etter med god samvittighet.

Ombord på båten er det en åpen bar der dere kan nyte deilig drikke, inkludert øl, vin og brus. Drikk så mye dere vil, og nyt den vakre utsikten over Amsterdam.

Etter båtturen blir dere satt av der dere gikk ombord, og dere kan dra videre til klubben derfra. Vi vil gi dere mer informasjon om hvor dere skal dra, men det er ikke langt unna!

Dere får alle gratis inngang til nattklubben, og når dere ankommer, får dere også en gratis shot hver for å komme igang. Drikk og kos dere til de tidlige morgentimene. Dere kan dra når dere vil, men når dere først har kommet, vil dere nok kose dere i timesvis!

Dette bør dere vite

  • Denne aktiviteten er tilgjengelig hele året, bortsett fra Kings Day, julaften, første juledag og påskesøndag.
  • Husk at dette er en åpen aktivitet, så andre festglade mennesker vil også være med på turen. Dersom dere foretrekker en privat tur, ta gjerne kontakt så ser vi hva vi kan fikse.
  • Denne aktiviteten passer for opp til 20 personer.
  • På nattklubben må dere betale for egne drinker, bortsett fra gratis velkomstshot.

Partybåt (delt) og nattklubbinngang

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Gjør utdrikningslaget i Amsterdam ekstra spennende ved å bestille en partybåt-opplevelse med nattklubbinngang. Det er vanskelig å overgå dette!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

28. May 2023

Google Translated Kun å anbefale! Perfekt blanding av festing, se Amsterdam og drikke nok om bord!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding