Bryggeriomvisning i Amsterdam - få ny kunnskap om det flytende gullet

Bryggeriomvisning i Amsterdam

( 9 reviews-items )
4.67 / 5 Basert på 9 reviews-items

Bryggeriomvisning i Amsterdam

Inkludert
  • 2 x Brewery Entry
  • 2 x Beers each at first Brewery
  • 4 x Beer Tasters each at second Brewery
Daytime
Night Life
Brewery Tour
Landing Page

Bryggeriomvisning i Amsterdam – start utdrikningslaget med en “sofistikert” omvisning og ølsmaking!

Dra på en omvisning på et av verdens mest kjente bryggerier – nemlig Heineken Experience – før dere får besøke en av Amsterdams best bevarte hemmeligheter.

Guiden møter dere ved det første bryggeriet, Heineken Experience. Her kommer dere til å få være med på en guidet omvisning, før dere får to gratis øl hver.

Etterpå drar dere videre til det neste bryggeriet. Da kan dere velge om dere vil dra videre med offentlig transport eller taxi. Prisen for transport er ikke inkludert.

Ved det neste stedet får dere besøke et av byens mindre og mer intime bryggerier – som ligger inne i en vindmølle. Her får dere enda mer øl, siden det blir nemlig smaksprøver på 4 ulike øl. Etter hele omvisningen tar guiden dere med tilbake til hotellet eller til en lokal bar, alt etter hva dere foretrekker.

Bli med oss i Pissup på denne lærerike og spennende omvisningen og få ny og interessant kunnskap om den beste drikken i verden!

Bryggeriomvisning i Amsterdam

Anmeldt "Enestående" med 4.67/5 Basert på 9+ reviews-items.

Bryggeriomvisning i Amsterdam på et av verdens mest kjente bryggerier - Heineken Experience. Deretter får dere dra videre til en av Amsterdams best bevarte hemmeligheter inne i en vindmølle!

Viser de nyeste anmeldelsene

14. January 2024

Google Translated Var veldig bra etter min erfaring

05. June 2023

Google Translated Heineken Experience TOP, superorganisert, så det var ingen ventetider. Men også her var det små kommunikasjonsfeil. En andre bryggeromvisning ble lagt inn på kupongen. Men et sted i systemet

Google Translated Bryggeriomvisningen var definitivt den mest verdifulle turen jeg noensinne har bestilt, hvor som helst - selve Heineken-bryggeriet ville vært flott alene, men da var den lokale mikrobryggerie

31. March 2024
17. January 2024
18. September 2022
15. August 2022
10. August 2022
10. August 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding