Aktivitetstransport i Amsterdam - lett og rimelig transport

Aktivitetstransport i Amsterdam

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Aktivitetstransport i Amsterdam

Inkludert

  • Private Transport (Roundtrip)
  • Driver
Daytime

Aktivitetstransport i Amsterdam – enkel og grei transport til og fra aktiviteter i Nederlands hovedstad!

Drit i alt stress med taxier, eller å gå til fots – la oss fikse transporten! Vi tar dere rett til aktiviteten, uten stress!

Det er ingenting som er verre enn å gå seg vill i en ukjent by, eller å bli svindlet av dumme taxisjåfører som kjører den lange veien rundt til stedet dere skal til. La heller oss fikse rimelig, komfortabel og pålitelig transport til aktiviteten deres. Dette har vi peiling på, ettersom vi har hele 10 års erfaring med å arrangere utdrikningslag og få guttegjengen til ønsket sted eller aktivitet.

Og etter at dere er ferdige med å skyte med våpen, kjøre rundt i go-karts eller samme hvilken aktivitet dere har valgt – da kommer vi og henter dere og transporterer dere tilbake til hotellet eller til et annet avtalt sted i Amsterdam.

Bestill gjennom oss i dag og slipp tanken på alt stresset med å fikse transport i en ukjent by der man ikke kan språket!

Be oss om mer informasjon ved å sende en forespørsel til oss eller ring oss.

Merk: Minibussen har plass til maks 8 personer. Denne transporten er kun ment for aktiviteter. Hentetiden må avtales med oss og reiselederen, da noen aktiviteter ligger lenger borte enn andre.

Overnattingsstedet deres må ligge i Amsterdam, ligger det utenfor kan det komme ekstra kostnader om det er langt borte. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding