Amsterdam Pistolskytekonkurranse image

Pistolskytekonkurranse i Amsterdam

Pistolskytekonkurranse i Amsterdam

Inkludert

  • Alt nøvendig utstyr
  • Instruksjoner fra en kvalifisert instruktør
  • 20 skudd .22 kaliber håndpistol
  • 10 skudd .22 kaliber revolver
dagtid
fremhevet
  • Oversikt

Pistolskytekonkurranse i Amsterdam – finn ut hvem som er den beste skytteren i gjengen!

Sikt… klar, ferdig – skyt!

Ingen trenger bekymre seg, selv om de aldri har skutt med et våpen før. Når dere ankommer skytebanen så kommer de erfarne instruktørene til å hjelpe dere med å lade våpnene og sette ut måltavlene – alt dere trenger å gjøre er å sikte og skyte!

Dere får prøve både en .22 kaliber håndpistol (20 skudd) og en .22 kaliber revolver (10 skudd). Dette er den perfekte måten å få i gang adrenalinet på og glemme at man er bakfull fra kvelden før.

Banen ligger sentralt, så det er ikke nødvendig med transport.

For de av dere som ikke har skutt med et våpen før (som nordmenn er det vanligvis de fleste) – det kommer til å være en instruktør med dere til enhver tid. Dere kommer til å få hjelp med å lade våpenet og sette opp måltavlene. Dere får også vernebriller og øreklokker for å beskytte øyne og ører (det kommer til å bli mye lyd!).

Merk: Alle i gruppen må være over 18 år og huske å ta med seg ID, førerkort eller pass. Husk på at norske bankkort med ID vanligvis ikke aksepteres som identifikasjon utenfor Norge.

Det er også veldig viktig at dere er helt edru når dere skal skyte. Er noen påvirket av alkohol eller andre rusmidler, da får de helt enkelt ikke skyte.

Skytebanen er stengt på søndager. Det er begrenset tilgjengelighet, så ta kontakt nå for å ikke bli skuffet.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding