Partybåt (åpen) med nattklubb-inngang i Amsterdam | Pissup

Partybåt (åpen tur) med nattklubb-inngang

( 5 reviews-items )
4.2 / 5 Basert på 5 reviews-items

Partybåt (åpen tur) med nattklubb-inngang

Inkludert
  • Silent Disco
  • Ubegrenset med øl, vin og bobler
  • Inngang nattklubb
Night Life
Party Boat
Landing Page

Du blir aldri for gammel for en båtfest!

Dra med utdrikningslaget på vår partybåt og få gratis inngang til en av feteste klubbene i Amsterdam på kvelden. Gjør dere klare for en vill fest!

Cruise gjennom de kjente kanalene i Amsterdam på Pissups ville båtfest! Drikk så mye dere kan før dere drar videre ut på byen. Opplev kanalene som Amsterdam er så kjent for. Her får dere også møte likesinnede partymennesker. Vi fikser også gratis inngang til en nattklubb når cruiset er over, slik at dere kan feste videre til langt ut i morgentimene.

Dette kan dere forvente

Dere møter kapteinen på et utvalgt sted i Amsterdam. Dere får beskjed om konkret adresse når aktiviteten nærmer seg. Kom i god tid for å unngå eventuelle forsinkelser. Mer tid til å drikke!

Båtfesten varer i én time, og i løpet av den tiden får dere se en side av Amsterdam som mange bare drømmer om. Men det er ikke utsikten som er hovedattraksjonen på denne turen, det er spriten. Alle om bord får tilgang til en åpen bar, med gratis øl, vin og brus, slik at dere får en god start på festen.

Med denne pakken er dere ikke alene, dere får selskap av andre festglade mennesker. Ikke vær redd, de er også der for å drikke, så her blir det god stemning! Her er det bare å gjøre dere klare for drikkekonkurranser!

Etter cruiset styrer kapteinen båten tilbake til oppmøtestedet og sender dere videre i retning nattklubben der dere alle får gratis inngang og en gratis shot hver. Dette stedet er en stor favoritt hos kundene våre, så her kommer dere garantert til å storkose dere!

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Denne opplevelsen kan ikke bestilles på Kongens dag, i julen eller 1. påskedag.
  • Drikkevarene på båten er begrenset til øl, vin og brus.
  • Husk å møte opp i tide!
  • Dere kan ikke være flere enn 20 personer.

Partybåt (åpen tur) med nattklubb-inngang

Anmeldt "Enestående" med 4.2/5 Basert på 5+ reviews-items.

Dra med utdrikningslaget på vår partybåt og få gratis inngang til en av feteste klubbene i Amsterdam på kvelden. Gjør dere klare for en vill fest!

Viser de nyeste anmeldelsene

07. April 2024

Google Translated Avslappende tid med kanalrundtur i Amsterdam og ubegrenset med drikke
Nickel 👍

18. September 2023

Google Translated Partybåten var ypperlig til å drikke og slappe av. Nattklubben var så semi, men vi hadde likevel mye moro i Amsterdam, og det var definitivt en opplevelse.

14. June 2023

Google Translated På partybooten trodde vi først at vi skulle være alene. Det betyr mye hvem du er på båten med for å ha en god stemning. Spesielt siden alle kunne legge til musikk i spillelisten og jeg egentl

26. June 2024
16. June 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding