Cunnilingus Workshop i Amsterdam - lær deg hvordan du bruker tunga

Cunnilingus Workshop i Amsterdam

( 7 reviews-items )
4.14 / 5 Basert på 7 reviews-items

Cunnilingus Workshop i Amsterdam

Inkludert
  • 90 min. Workshop
  • Privat sted
  • Drinker hver
Night Life
Workshops
Landing Page

Cunnilingus Workshop i Amsterdam – lær deg hvordan du skal få din bedre halvdel til å bli vill etter at du har lært deg hemmeligheten bak teknikken!

Cunnilingus, hva er det egentlig? Joda, det er når man… ehmm… tilfredsstiller ei jente ved hjelp av tunga helt enkelt. Og hvor mange slikk tror du man trenger?

Vel, det er vanlig at jenter klager på at mannfolka ikke vet hva de skal gjøre når de går ned på en kvinne. Derfor har vi fikset det slik at man ved hjelp av en kvinnelig instruktør får lære seg hvordan man skal slikke seg til seier! Og for å komme i rett humør for å øve på tungeteknikkene deres, så får alle hver sin velkomstøl.

Slik fungerer det:

Dere møter instruktøren ved det private lokalet. Dere blir ønsket velkommen med en kald øl og det er mulig å kjøpe mer drikke på stedet. Det kan være dere trenger det for å kunne slippe dere løs litt.

Instruktøren kommer så til å spille noen spill med dere og lære dere noen ferdigheter innen cunnilinguskunsten. Dere får også en brosjyre og gå gjennom en quiz om skitne tanker i løpet av den 90 minutter lange workshopen.

Til slutt får alle utdelt hvert sitt diplom som bevis på at dere nå er mestere innen slikkekunsten. Etter dette kommer det aldri mer til å bli eneste klage på hva dere kan gjøre med tunga der nede!

Cunnilingus Workshop i Amsterdam

Anmeldt "Enestående" med 4.14/5 Basert på 7+ reviews-items.

Cunnilingus er helt enkelt kunsten i å gå ned på kvinner. Under denne workshopen får dere lære hvor og hvordan dere skal bruke tunga. Etter dette kommer dere aldri til å få en eneste klage ig

Viser de nyeste anmeldelsene

01. June 2022

Google Translated Baren var hyggelig med gratis drinker. Presentasjonen var veldig teoretisk, ingen praksis, ingen praktisk illustrasjon.

19. May 2022

Google Translated Flott foredragsholder super hyggelig fyr, bra innhold, vennlig sannsynligvis det beste arrangementet

24. March 2024
05. April 2023
10. July 2022
24. May 2022
19. May 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding