100% COVID Refund pakke >

Pil og Bue i Amsterdam

Inkludert
  • 1 t. Playing Time
  • Equipment & Safety Gear
  • Qualified Instructor
Add-Ons & Extras >
Daytime
Pil og bue

Pil og bue i Amsterdam – krig som om dere var i middelalderen.

Kaller alle wannabe Robin Hoods der ute: det er på tide å sette dine naturlige bueskytterferdigheter på prøve og skyte kompisene dine i denne dødskule Pil og bue-krigen!

Det er på tide å dra tilbake til de gode gamle dager da menn var menn! De spiste rått kjøtt, drakk mjød og visste hvordan man skulle bruke en pil og bue… Eller kanskje vi blander det med Game of Thrones? Uansett så kommer dere ikke til å bruke noe farlig, gammeldags utstyr. Dere kommer til å bruke piler med skumhode til å skyte hverandre med og ansiktsbeskyttelse for å skjerme dere fra alle skudd som havner på avveie.

Vanligvis deles dere opp i to lag som skal krige mot hverandre, men denne aktiviteten er fleksibel, så om dere ønsker kan dere skape egne regler og taktikker også.

Merk: krigen varer i 1 time og dommeren kommer til å være til stede for å vise dere hvordan dere bruker utstyret og for at det skal bli en rettferdig kamp.

Transport er ikke inkludert i denne aktiviteten, så dere må kommer dere til stedet på egenhånd. Vi anbefaler å være litt tidlige, siden dere bør strekke ut før krigen begynner. Ellers vil strekkingen bli dratt fra den opprinnelige spilletiden.

Other Options

Archery Battle Indoor

Archery Battle Indoor

  • Qualified Instructor

Add-Ons & Extras

Cheerleader w/activity
Photographer w/activity
Unlimited Beer Package (per hour per person) w/activity
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding