Dominatrix i Amsterdam - la henne sette brudgommen på plass

Dominatrix i Amsterdam

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Dominatrix i Amsterdam

Inkludert

  • 1 t. Dominia
Night Life

Dominatrix i Amsterdam – hysterisk morsom, sexy og smertefull underholdning! Liker brudgommen litt smerte? Eller enda bedre om han ikke gjør det! Denne aktiviteten er en perfekt spøk dere kan utføre i Amsterdam mot brudgommen. Du og resten av gutta kommer til å flire fra øre til øre, mens dere får se på at brudgommen blir pisket av en veldig sexy og dominant kvinne!

Se ansiktet hans forvandles til nervøs begeistring når dere tar ham med til baren, der en dominatrix venter på dere. Brudgommen kommer til å bli bundet til en stol og deretter kommer den strenge frøkenen til å “ta seg av” ham… huden hans kommer til å være gul og blå etter at hun er ferdig med ham!

Dette er en fantastisk måte å “ydmyke” brudgommen på! Han kommer til å bli snill som et lam etter denne behandlingen, så bruden kommer til å takke dere når dere kommer hjem med ham igjen.

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre en dominatrix til utdrikningslaget i Amsterdam!

Merk: Husk på at dere må forsikre dere om at brudgommen er i stand til å håndtere denne behandlingen. Dette er ikke en aktivitet for de med dårlig hjerte!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding