Amsterdam Skattejakt på bar image

Skattejakt på bar i Amsterdam

Skattejakt på bar i Amsterdam

Inkludert

  • 1 øl per person på hver bar (4 barer)
  • Spor/gåter
  • En mer interaktiv måte å dra på barer
  • Lagarbeid
  • Premie til vinneren
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Skattejakt i Amsterdam – en skattejakt for tørste mannfolk på let etter flytende gull!

Jakten på gull er i gang! Dette er en utprøvd og testet klassisk Pissup-aktivitet til utdrikningslaget – en pubcrawl i Amsterdam – men med en twist: Kjølige, gode og smakfulle halvlitere er ikke det eneste gullet dere skal finne på denne skattejakten. Det er flere premier dere kan finne på veien. Dere kommer til å merke hvordan problemløsingsferdighetene deres svekkes mer og mer etterhvert som dere heller nedpå med flytende gull. Om dere er en gjeng som elsker tanken på gåter, lagarbeid, skattejakt OG øl, da er det bare å bestille denne aktiviteten nå i dag!!

Dere får 1 øl per pers. på hver av de 4 barene dere skal til. På barene er det satt opp morsomme spor og gåter dere må løse og det blir selvsagt en premie til vinneren!

Guiden møter dere ved hotellet eller ved et annen avtalt sted og gir dere instruksjoner om denne morsomme skattejakten og barcrawlen! Selve runden holder seg hovedsakelig rundt Red Light District og dere har guiden med dere i 3 timer. Selv om gåtene er ganske lette, så har dere muligheten til å be guiden om hjelp om dere står fast.

Er dere redd at gåtene skal bli for lette? Gi oss beskjed, så skal vi sette opp litt vanskeligere gåter for dere!

Dette er virkelig en veldig forfriskende måte å oppleve utelivet i Amsterdam på!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding