Red Light District Photoshoot | Pissup Reiser

Red Light District Photoshoot i Amsterdam

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Red Light District Photoshoot i Amsterdam

Inkludert
  • 1 t. Photoshoot
  • Tea or Coffee each
  • Digital photo album
Daytime

Lær dere mer om Amsterdams berømte Red Light District - samtidig som dere får være med på en hysterisk morsom photoshoot!

Bortsett fra kanalene, så er Red Light District noe av det første man tenker på når noen sier Amsterdam, ikke sant? Dette området har også en veldig interessant historie som dere virkelig burde lære mer om. Med denne aktiviteten får dere en interessant historieleksjon av en erfaren guide om Red Light. Vi lover at dette er både gøy og utrolig morsomt!

Dere kommer også til å kunne kle dere opp og posere foran kameraet i noen ganske så tvilsomme antrekk og parykker, samtidig som dere lærer mer om Amsterdams legendariske Red Light District. Dere får også et digitalt fotoalbum med alle de "flotte" bildene av dere, som minne.

Merk: Gratis kaffe og te er inkludert i aktiviteten. Photoshooten varer i 1 time.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Red Light District Photoshoot i Amsterdam

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ anmeldelser.

Lær dere mer om Red Light Districts historie - og le av dere selv når dere står iført morsomme kostymer og parykker til photoshooten!

12. June 2022
av Sabrina O.

Google Translated Veldig omgjengelig og diskret fotograf. var gøy Tilsynelatende var ikke kostymene så ferske lenger. Mange luktet ubehagelig av svette. En forbedring ville også være musserende vin i stedet fo

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding