11-12-2018

Sjekkliste til utdrikningslaget: Den ultimate lista for 2019

Sjekkliste til utdrikningslaget Den ultimate lista for 2019

Hva i helvete er dette for sjekkliste da? Jo, den ultimate lista til gutteturen deres i 2019!

Så hva er egentlig Pissups Sjekkliste til Utdrikningslaget? Vel, vi lever i en hektisk verden der veldig få av oss har tid til å planlegge ting... i hvert fall uten litt hjelp. Sjekklista er fylt med mange snarveier som gjør livet ditt litt lettere. Tenk på sjekklista som rammeverket, eller en oversikt, med informasjon om hvordan du planlegger et utdrikningslag i Europa i 2019 på enklest mulig måte. Og om du prøver å få samlet 6+ karer og bestile en tur til utlandet, da trenger du all den hjelp (og idéer) du kan få.

Hva kan du forvente å finne i vår Sjekkliste til Utdrikningslaget? Vi har delt det hele opp i to hoveddeler. Først snakker vi om selve sjekklista og hvordan du skal planlegge, den andre delen går gjennom ting som kan gå galt om man ikke planlegger ordentlig (se her nedenfor!).

Sjekklista: vi starter det hele med det positive. Dere skal dra på en helgetur med gutta (hurra!). Dere har landet på en nettside, som for eksempel Pissup, som har et stort utvalg av destinasjoner og aktiviteter. Og det aller viktigste å tenke på da er...

1) Hvem skal du invitere - et tøft valg mellom venner (både gamle og nye), familie og kolleger...

2) Budsjett - virkelgheten slår en virkelig når man skal se om man har råd til en helg i stil med ‘what happens in Vegas stays in Vegas’ og det store spørsmålet er også om resten av gjengen har råd til det.

3) Planlegg den perfekte destinasjonen - det er mye man må tenke på når man skal velge den “perfekte” destinasjonen, men det viktigste er at man finner et sted som alle liker, ikke bare du.

4) Aktiviteter og uteliv - dvs. hva dere skal gjøre når dere er fyllesyke og hva dere skal gjøre for å bli fyllesyke!

5) Prank Brudgommen - noen idéer til det som er det viktigste under hele utdrikningslaget... Flaut for ham, men hysterisk morsomt for dere!

Sjekklista til Utdrikningslaget dekker alt dette i detalj og den inneholder linker til apper i slutten av hver del og helt bakerst i sjekklista. Last ned en gratis PDF nå!

Grunnen til at du trenger en sjekkliste - AKA Ting som kan gå galt…

Alt som kan gå galt, går galt... som man pleier å si. Og under utdrikningslaget kan det inkludere hyggelige overraskelser og sprø eventyr, men også uhell eller mye verre! I sjekklista vår har vi lagt inn en del med ting man bør unngå. Det meste av det som kan gå galt kan unngås, eller elimineres helt, ved å bare bruke huet og planlegge på forhånd:

1) Ikke planlegg utdrikningslaget for sent - dette er noe man tenker på når man skal bestille et bord på en restaurant eller dra på ferie... alt blir dyrere og vanskeligere å organisere jo lengre du venter! Så ikke vent for lenge før du begynner!

2) Turistfeller - dette handler også om god planlegging, for det er lett å sjekke hvilke områder som er dårlige og hvilke som er gullgruver... det er bare å starte Googlingen eller snakke med en av festplanleggerne våre!

3) Betale sammen - det er selvsagt mer praktisk å betale hver for seg, men du trenger en måte å samle alle pengene på... slik at du kan betale alt samlet i tide. Vi viser dere hvordan man gjør det enklest mulig i Sjekklista.

4) Velge aktiviteter som ikke involverer alle som et lag - dette burde være åpenbart!

5) Miste brudgommen - dette kan skje selv om du planlegger, men det er et dårlig tegn for planleggingsferdighetene dine om det skjer!

Ingen liker at ting går galt. Men det er viktig å sørge for at man unngår potensielle fallgruver og minefelt. Vi går gjennom disse 5 tingene mer detaljert i Sjekklista. Last den ned nå og sørg for at utdrikningslaget går som smurt…

Idéer til utdrikningslaget - det har vi tonnevis av

Alle har sine egne ønsker til gutteturen. Du er kanskje en ølelsker - så da vil man kanskje dra til et sted der det produseres mye øl, som f.eks. Praha, for å drikke massevis med såkalt flytende gull. Eller så er du kanskje en kar med sterkt konkurranseinstinkt som vil være best på alt? Da vil du nok fylle turen med go-karting, AK47-skyting og alt annet der du kan vinne noe! Du har kanskje også et budsjett du må tenke på (eller så har du en kjent gjerrigknark med i gjengen?). Du ønsker deg kanskje en tur til en strandby på våren eller sommeren, slik at du kan sprade rundt i en Borat g-streng og jobbe på brunfargen (tro meg, vi vet at dere er der ute). Eller så vil du helt enkelt bare blir drita full, dra ut på byen og så pranke brudgommen?

Alt dette - og mer - bør tas i betraktning når du skal arrangere et utdrikningslag i 2019. Ulike meninger er uunngåelig. Du kommer til å få masse idéer for hva du vil gjøre, som deretter må måles opp mot hva du kan gjøre. Og om du trenger hjelp med idéer og inspirasjon, da har vi en flott inspirasjonsside. Der kan du planlegge utdrikningslaget i 2019, legge til aktiviteter og destinasjoner, helt gratis (for øyeblikket) uten noen budsjettbegrensninger.

Sjekklista vår (last ned PDF-en her) har noen fantastiske og praktiske idéer, med linker til apper, som kan hjelpe deg med å planlegge et helt utrolig utdrikningslag som kommer til å gjøre alle i gjengen tilfreds - spesielt brudgommen!

Pissup Reiser - vi er eksperter på utdrikningslag og gutteturer!

Planlegger du et utdrikningslag i 2019? Som sagt, så er det helt nødvendig å laste ned vår Pissup Sjekkliste til Utdrikningslag. Men hva med å få en hjelpende hånd til å guide deg gjennom prosessen? Vi tar det faktisk enda et steg lenger: hva med at vi gjør all tenkingen, så kan du lene deg tilbake og konsentrere deg på drikkingen. Ta kontakt, så kommer en av våre eksperter til å hjelpe deg med å arrangere et helt legendarisk utdrikningslag.

Hos Pissup vet vi alt om å arrangere et utdrikningslag. Tror du ikke på oss? TrustPilot-anmeldelsene våre ligger gjennomsnitlig på hele 9.6 - vi får altså nesten alltid 5 stjerner. Tall lyver ikke. Vi har over 17 års erfaring (det betyr altså at vi begynte i 2001 for alle dere mattegenier der ute), vi tilbyr 1000+ aktiviteter og 13 destinasjoner. Det er et helt enormt utvalg av aktiviteter å velge mellom, som dessuten også passer enhver smak.

Ikke glem å laste ned vår gratis Sjekkliste. Du kommer garantert til å takke oss!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Agathe profile

Skrevet av : Agathe

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger