Go-Kartopplevelse i Praha - den ultimate fartsopplevelsen

Go-Kartopplevelse i Praha

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Go-Kartopplevelse i Praha

Inkludert

  • 25 min. Gokarting
  • Beer(s) each
  • Snack each
  • Guide
  • Private Transport (Roundtrip)
Daytime
Go-karting

Go-Kartopplevelse i Praha! Sett gassen i bånn!

Denne aktiviteten foregår på en av de største go-kartarenaene i Praha. Banen ligger i et veldig stort glasshus med masse naturlig lys. Glasshuset er luftkondisjonert på sommeren og blir varmet opp på vinteren for maksimal komfort. Det finnes også en veldig god restaurant her med utmerket utsikt utover go-kartbanen.

Dere blir hentet av guiden ved hotellet og drar ut til banen med busstransport. Det tar ca. 35 minutter å kjøre til arenaen fra sentrum i Praha. Her kommer dere til å få sikkerhetsinstruksjoner før dere får kjøre selv. Aktiviteten inkluderer to løp (10 minutter for hvert av dem). Og etterpå får alle sammen hver sin øl når dere er klare. Bussturen tilbake er også inkludert i prisen.

Denne innendørs go-kartopplevelsen i Praha er en aktivitet for mannfolk som elsker fart og spenning. Dere kommer til å få kjøre to intense løp i noen superraske 200 cc go-karts. Det finnes timer på banen som passer tiden deres og en seierspall for første-, andre- og tredjeplassen. Finn ut hvem som er den sanne mesteren i gjengen!

Merk: Alle som skal være med å kjøre må skrive under på en ansvarsfraskrivelse. Det er heller ikke inkludert noen ekstremsport-forsikring.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding