01-03-2019

Planlegg et heftig utdrikningslag til en billig penge i 2019

Slik planlegger du et heftig utdrikningslag til en billig penge i 2019!

Slik planlegger du et heftig utdrikningslag til en billig penge i 2019

Har du fått den store æren av å være forlover i bestekompisens bryllup? Da har du også fått ansvaret for å arrangere hans aller siste fest som fri mann!

Derfor er nok utdrikningslaget den desidert viktigste plikten du har som forlover, så det er lurt å begynne planleggingen i god tid. Man vil jo at alle de viktigste i brudgommens omkrets skal kunne være med og det er også da man må begynne å tenke på budsjettet. Du kan jo ikke betale for hele kalaset selv, det går helt enkelt ikke. Derfor må du tenke på hva de du har tenkt å invitere har råd til å punge ut med, for det er nemlig ikke alle som har penger til å betale for 5-stjerners hotell, limousiner og champagne. Men dette betyr så absolutt ikke at man ikke kan arrangere et legendarisk utdrikningslag på et budsjett, så bare ta det med ro! Vi i Pissup kan selvsagt hjelpe dere med det. Det er nemlig dette vi er eksperter på.

Det å planlegge et billig utdrikningslag er faktisk mye lettere enn du tror, spesielt når man tar det gjennom eksperter som oss her i Pissup. Vi har nemlig full kontroll på hva alle ulike aktiviteter, destinasjoner og overnattingssteder koster og kan dermed komme med tips og triks for å spare mest mulig. Derfor har vi samlet sammen mye av den informasjonen her nedenfor, for å gi deg en pekepinn i rett retning mot å arrangere et legendarisk utdrikningslag på et stramt budsjett.

Bedre føre vár – vær proaktiv og ta kontrollen fra første sekund

vær proaktiv planlegg utdrikningslag på budsjett

En av de viktigste tingene når man planlegger et utdrikningslag på budsjett er å være ute i god tid. Vær proaktiv og begynn planleggingen tidlig! Dette er ekstra viktig om du har tenkt å utføre det hele på egen hånd. Det er mye som kan skje underveis, så du bør være forberedt på det meste og tenke på at det kan ta tid å planlegge. Man får vanligvis også de aller beste prisene om er ute i god tid og holder øynene åpne for spesialtilbud og rabatter. Har du dette i bakhodet fra begynnelsen av, da kommer du til å kunne arrangere et helt fantastisk utdrikningslag til en helt utrolig pris. Ha ordet proaktiv på tunga når du leser videre også, siden det kan være lurt å implementere i resten av rådene som følger.

Hvem skal man invitere?

hvem skal du invitere planlegg utdrikningslag på budsjett

Enhver fotballfan vet at det er oppstillingen og kjemien i laget som er nøkkelen til suksess. Det samme gjelder også for utdrikningslag; det er nemlig de du velger å invitere som kommer til å avgjøre om helgen blir en suksess eller ikke. Det beste er å starte med en lang liste over potensielle gjester og deretter plukke bort én etter én til du får en gjeng du er fornøyd med. Men her er det også veldig viktig å kommunisere med brudgommen, for det er jo faktisk hans kveld og ikke din. Så hvem er det brudgommen helst vil ha med da? Skal det være familie eller kommer den fremtidige svigerfaren og den lokale presten til å være en smule for konservative til å være med inn på Amsterdams beste sexteater? Har du en lang liste med veldig ulike mennesker som ikke helt passer sammen, da kan det faktisk være en idé å kjøre to feiringer. Arranger et møte på den lokale puben med alle slektninger og fjerne venner, også sparer du gutteturen til utlandet til brudgommens aller nærmeste og festligste kompiser.

Hvor skal dere dra?

hvor skal dere dra planlegg utdrikningslag på budsjett (2)

Om dere har et stramt budsjett, da er det veldig viktig å velge det rette stedet å dra til. Det billigste alternativet er vel å feire det hele hjemme, eller er det det? Ikke nødvendigvis. Men uansett, hvor er moroa i å feire hjemme? Dette skal være en opplevelse for livet, brudgommen skal jo aldri (forhåpentligvis) gjøre dette noensinne igjen. For det er vel det som er meningen med å gifte seg? At de skal være sammen til døden skiller dem ad?

Så til valget av destinasjon har Pissup faktisk en gyllen regel: ‘Go East, pay the least!’ Etter Sovjetunionens fall har Øst- og Sentraleuropa reist seg opp som et ekte budsjettparadis. Land som Tsjekkia, Polen og Ungarn er EU-land med en enorm valuta for pengene. Ingen av disse landene har gått over til euroen og har heller valgt å gå for sin egen valuta, som Danmark og Sverige også har gjort. Både tsjekkere, polakker og ungarere skryter alle om at ølen deres er billigere enn vann, noe som faktisk ikke er så veldig langt fra sannheten. Men prisen for billigst øl i Europa går ikke til noen av disse, den går heller til Bratislava! For i Slovakias hovedstad kan du få hele 11 øl for rett rundt 100 kroner ute på pub, der Praha kommer hakk i hjel med 10 øl for samme pris og Budapest med 9. Og det er ikke bare øl som er billig i disse budsjettparadisene. Overnatting, aktiviteter, mat og omtrent alt annet er relativt rimelig i forhold til i Vest-Europa, så her er det fullt mulig å arrangere et legendarisk utdrikningslag til en billig penge.

(Her har du et eksempel på hvordan et utdrikningslag til Budapest kan se ut.)

Men så får vi ikke glemme at selv om en by eller et land er billig å oppholde seg i, så er det ikke sikkert det er like billig å ta seg dit. Vi har sjekket opp i dette og kommet frem til at de Baltiske byene Vilnius, Tallinn og Riga er noen av de billigste stedene å fly til fra Oslo Lufthavn. Samtidig så er ikke prisene til Berlin, Budapest, København eller Praha heller så helt verst. Er man ute i god tid og velger rett dato, da kan man få tak i billetter tur/retur til flere ulike byer som koster mindre enn en vanlig kveld på byen hjemme i Norge. Helt sant, vi lover!

Det billigste stedet å fly fra er naturligvis Oslo. Reiser man f.eks. fra Bergen, Trondheim eller Stavanger, da øker prisene ofte endel. Men det gjelder bare å holde utkikk på nettsider som Skyscanner og sette et varsel på de ulike destinasjoner og datoene du har tenkt å arrangere utdrikningslaget, så skal du se at man kan få fine turer til en veldig god pris. Du har vel ikke glemt, vær proaktiv!

Sist, men ikke minst – hva skal dere gjøre?

(Budapest tilbyr en mengde ulike skyteaktiviteter, alt fra Budsjettskyting til AK-47 Ekstremskyting. I videoen kan du se eksempler på masse ulike våpen man kan skyte med i Ungarns hovedstad.)

Så du har bestemt deg for en destinasjon, du har invitert hele gjengen og flybillettene er i boks. Men hva skal dere finne på da? Et utdrikningslag er som regel en veldig god unnskyldning til å prøve noe helt nytt, noe dere aldri hadde fått til å gjøre hjemme. Det trenger ikke nødvendigvis være et problem at man har et stramt budsjett. For tenk på det, hvis dere kjøpte billige flybilletter til et av de landene man får 8-9 øl for en hundrings på byen, da kan ikke aktivitetene heller koste så mye. Så hva kan man da gjøre? Noe som er nytt, men ikke koster så mye… Vel, er det noe de kan i Øst-Europa, så er det våpen! Pissup kan fikse privat transport med en egen engelsktalende guide, som tar dere til en skytebane i Budapest for godt under 500 kroner! En annen populær aktivitet som ikke trenger koste så mye er Paintball. Det er ofte enda mer moro enn ekte våpen, siden man kan sikte og faktisk skyte PÅ kompisene sine.

Det er virkelig ikke umulig å planlegge et fett utdrikningslag på et stramt budsjett. Du har ingen unnskyldninger! For det går faktisk å arrangere et legendarisk utdrikningslag i utlandet med våpen, alkohol og alt annet som hører til, uten å tømme alles bankkonto.

Pissup er her for dere – vi er eksperter på utdrikningslag

Pissup hjelper deg planlegg udrikningslag på budsjett

Trenger du hjelp med valg av destinasjon og aktiviteter? Da er vi i Pissup her for deg! Ta kontakt med oss, så hjelper våre eksperter deg med å planlegge den beste turen noensinne ut ifra budsjett og ønsker. Husk på at vi er veteraner med hele 21 år i denne bransjen, vi er et kjent varemerke og dermed er det garantert at vi kan fikse de beste prisene for dere.

Vet du hvor utdrikningslaget skal finne sted, men så vet du ikke helt hva dere skal finne på? Da har vi pakkereiser til alle våre destinasjoner og til ethvert budsjett. Du kan også modifisere disse, selv eller i samarbeid med noen fra Pissup-teamet. Nå har du sjansen til å overraske gjengen med en helt legendarisk opplevelse til en billig penge!

Tips: Innsamling av penger og oppdeling av utgifter til et utdrikningslag kan ofte være litt kinkig. Vi kjenner alle den der ene personen som alltid er sen eller aldri betaler sin del. Men heldigvis finnes det måter å unngå dette på i vår fantastiske moderne verden. Bruk apper som Settle Up og Tricount for å holde kontroll på hvem som har betalt for hva. Da slipper dere å regne sammen kvitteringer, Vippser og kontoutdrag for å gjøre det rettferdig for alle.

Og hei, ikke glem å laste ned den geniale jukselappen vår til utdrikningslaget. Her finner du massevis med gode tips og idéer til hva du bør tenke på når du planlegger det hele.

Så hva venter du på? Start planleggingen nå! For du har vel ikke glemt det aller viktigste? VÆR PROAKTIV! Du må være ute i god tid med alt for å få mest mulig ut av pengene!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Agathe profile

Skrevet av : Agathe

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger