Gutteturer i Europa

En komplett helg med bare gutta - ingen kvinner! Velg mellom action, avslapping eller bare ren festing: en skikkelig guttetur for å komme vekk fra hverdagen og styrke vennskapet i gjengen!

  • Your way, all done for you, from start-to-finish. Without any hassle.
  • Get access to 1500+ stag activities. All tried & tested by us.
  • On call 24/7 local Pissup expert to help you take your weekend to the next level
#1 Lads weekends in Europe since 2001.

Lads Authority #1 Lads weekends in Europe since 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Skap det perfekte utdrikningslaget med 4 enkle steg:

1 personalise-your-plan
Start planleggingen

Velg mellom tusenvis av aktiviteter og sett sammen ditt helt egne utdrikningslag.

2 discuss-and-refine-it
Diskuter og perfeksjoner

Inviter vennene dine og del idéer. Vi fikser de beste prisene til dere.

3 book-it
Bestill

Betal hver for seg: kun 50% i depositum for å reservere. Enkelt å følge med på hvem som ikke har betalt.

4 Beers-Babes-Bullets_Icon
Nyt

Gjør dere klare for et legendarisk utdrikningslag. Vi tar oss av alt innimellom, slik at dere bare kan nyte turen.

Lads Weekend Away with Pissup

Dra på guttetur sammen med Pissup

Her hos Pissup tilbyr vi mye mer enn bare utdrikningslag i fete byer over hele Europa, våre profesjonelle festplanleggere kan også hjelpe dere med å sette sammen en fantastisk guttetur som kommer til å bli helt legendarisk! Har dere lekt med tanken på å bestille en guttetur sammen med gjengen? Lurer dere på hvor dere skal dra og hva dere skal gjøre?

Vi er her for å hjelpe med akkurat det. Det finnes mange grunner til at dere kanskje vil bestille en guttetur til utlandet: det kan være at dere skal feire en bursdag, dere har tatt eksamen, eller at dere bare vil komme dere bort fra alt stress hjemme...

Samme hva det måtte være, så er vi her for å vise dere hvilke aktiviteter som finnes om dere bestiller en ferie gjennom oss. Vi har valgt ut fem ulike typer gutteturer som dere kan dra på. Hver seksjon kommer til å fortelle om hva som tilbys og hvilke destinasjoner dette er mulig - og det sier vel seg selv at dere kan mikse og trikse med de ulike ferietypene for å tilpasse dem til deres ønsker!

Velg en destinasjon
Birds, Birds, Birds

1. Jenter - både med og uten klær

Det er ikke bare enkelt å møte jenter og når man kommer til en ny by på guttetur, så kan det være litt ekstra kinkig. Spesielt når dere ikke er på en tradisjonell pakkereise, der man er omringet av det motsatte kjønn som også er på let etter kjærligheten. Selv om 40% av alle kvinner under 30 har sagt at de har hoppet i seng med noen når de har vært på ferie, så bør man ikke forvente seg slike gunstige odds om man bare går inn på den første og beste klubben i øst-Europa uten å gjøre noen forhåndsundersøkelser!

Det er derfor vi anbefaler at dere tar en Barguide når dere kommer til Krakow. Dette er mer enn bare en standard barcrawl, siden guiden vår kommer til å hjelpe dere med å unngå barer der det bare sitter én mann og hunden hans med musikk som spilles fra en gammel jukebox. I Krakow bor det en enorm mengde studenter som er med på det meste og byen har det høyeste antallet puber og barer per kvadratmeter i hele verden.

Men om dere er på en helgetur der dere kun får se, men ikke røre, da tilbyr byer som Bratislava og Tallinn det vi kaller Strippecrawl. Her blir dere tatt med til de beste strippeklubbene i byen. Disse klubbene er helt ville, så dette er ikke noe dere vil gå glipp av. Samtidig kan vi også forsikre dere om at klubbene er helt trygge, så om dere bestiller gjennom oss trenger dere ikke være redde for at dere skal bli rundlurt av gangsters eller noe slikt.

Les mer
 Party on a Budget!

2. Fest på et budsjett!

Selv om det er sant at flere og flere drar på gutteturer der de er helt edru - til og med på utdrikningslag (skrekk og gru!) - så er alkohol, og da spesielt øl, fortsatt en klassiker på de fleste gutteturer. I Norge ligger vi på topplisten for dyrest alkohol i Europa, dermed kommer ølen til å være billig nesten samme hvor man drar. Men det er selvsagt ekstra hyggelig når man får tak på drikke til et slikk og ingenting.

Budapest er en av de billigste byene i Europa å drikke i, der man kan få en liter øl - ja, du leste rett, én HEL liter - for så lite som 10 kroner på de rette stedene. Ettersom at alle hovedattraksjoner ligger rundt det gamle jødiske distriktet i sentrum av byen, så er det også en av de destinasjonene som er lettest å navigere seg rundt i. Men om dere er på let etter fet musikk, i tillegg til billig drikke, da anbefaler vi Berlin. Den tyske hovedstaden har omtrent 900 barer og 190 klubber som dere kan velge mellom. Og om dere elsker techno, da er det bare å dra til Berlin fortere enn svint. Amsterdam er også fullpakket med kule klubber og barer... og når det kommer til deres lokale spesialitet, coffeeshops, så kan dere bestille en coffeeshop guide gjennom oss og få oppleve alt det beste Amsterdam har å by på.

Les mer
Gun Fanatics

3. Våpenfanatikere

En av hovedgrunnene til at guttegjenger bestiller reisene sine gjennom oss, er at vi kan ta dem med til de beste skytebanene! Det er typisk at når karer bestiller utdrikningslag og gutteturer hos oss at det (om du ser bort fra stripperne) er våpen som topper listene over aktiviteter de har lyst til å prøve. Samme hvilken type guttetur det er, så er våpen helt enkelt et must, spesielt for nordmenn, ettersom at vi har så strenge våpenlover hjemme. Selv om man kanskje kan få skyte et par våpen på en skytebane, så er det veldig begrenset i forhold til hva du kan finne mange andre steder i Europa.

I Tsjekkia for eksempel, så har de noen av de mest liberale våpenlovene i Europa. Så om dere bestemmer dere for å dra på guttetur eller utdrikningslag til Praha, da bør dere i hvert fall prøve en AK-47 når dere har sjansen. Om dere heller vil skyte hverandre, da anbefaler vi at dere bestiller en Paintball-aktivitet eller Airsoft, som finnes i for eksempel Budapest, der dere får bruke kopier av ekte våpen å skyte med.

Les mer
4. Motorheads

4. Motor- og bilentusiaster

Om dere er på let etter å få adrenalinet til å pumpe når dere er på guttetur med gjengen, da har vi massevis av aktiviteter for dere som liker fart og motorer. Samme om dere bare er ute etter å lene dere tilbake å cruise rundt på sightseeing i klassiske veteranbiler, som dere kan gjøre i Praha, om dere vil teste seriøs off-roading med terrengbiler i Krakow eller om dere har lyst til å ta en runde i en ekte stridsvogn fra gamle Sovjet, så kan vi fikse alt dette til veldig gode priser. Men de av dere som heller vil kjøre løp mot hverandre for å se hvem som er den beste sjåføren i gjengen, så er det ikke noe som slår go-karting. Vi kan ta dere med til baner der dere kan konkurrere med ekte, profesjonelle super-karts!

Les mer
5. Extreme Sports

5. Ekstremsport

Oss nordmenn er kjent for å elske ekstremsporter og i Voss huser vi et av verdens største ekstremsportarrangmenter, nemlig Ekstremsportveko. Derfor er det ikke uvanlig at norske gutter som skal ut på tur i Europa også har lyst til prøve noen spennende aktiviteter som får hjertet og adrenalinet til å pumpe. Pissup har massevis av ekstremt spennende aktiviteter som passer enhver smak. I Bratislava kan dere for eksempel prøve Hydrospeeding, der dere legger dere på magen og suser nedover strykene. Er ikke dette spennende nok? Da kan dere også bestille Bungeesving fra en bro eller et 110-meters actionhopp.

I Riga kan dere også prøve øst-Europas første Fritt Fall Simulator, eller hvorfor ikke leve ut barndomsdrømmen og fly med en ekte jetpack?! Alt dette kommer garantert til å gi alle adrenalinjunkies sin dose spenning.

Les mer

Sikker og problemfri pengeinnsamling

wallet
Alle betaler for seg, slik at ikke noen ender opp som pengeinnkrever.
Alle betaler for seg, slik at ikke noen ender opp som pengeinnkrever.
people-network
Sikker og individuell betaling med et par klikk.
Sikker og individuell betaling med et par klikk.
Track who paid and who didnt
Følg med på hvem som har betalt og ikke. Nå slipper du å bekymre deg for at noen ikke kommer.
Følg med på hvem som har betalt og ikke. Nå slipper du å bekymre deg for at noen ikke kommer.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding