Guttetur til København

Guttetur til København

( 3 reviews-items )
5 / 5 Basert på 3 reviews-items

Guttetur til København

(35) Populære Aktiviteter

Derfor er København den beste byen å arrangere gutteturen til

Gå ut i et vibrerende uteliv med fantastiske barer & klubber

Gå ut i et vibrerende uteliv med fantastiske barer & klubber

Besøk hippiesamfunnet "Fristaden Christiania"

Besøk hippiesamfunnet "Fristaden Christiania"

Nyt en vibrerende by ved havet med flotte severdigheter

Nyt en vibrerende by ved havet med flotte severdigheter

Ha det moro i den kjente fornøyelsesparken Tivoli

Ha det moro i den kjente fornøyelsesparken Tivoli

Guttetur til København

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 3+ reviews-items.

Utdrikningslag København ★ De mest unike aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150 000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

21. November 2022

Proff leveranse som alltid :-)

30. June 2022

Meget bra opplegg. Aktivitetene var etter tiden og leverte kjempebra. God service i forkant og var også tilgjengelig for oss der nede.

Helt super totalvurdering ?

02. November 2022

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til København

Det er absolutt ingen dum idé å ta utdrikningslaget i København – her får dere så utrolig mye bra på ett og samme sted og til bra priser. På sommeren kan dere feste som om dere var på Ibiza ved havet. Eller så kan dere dra på en privat båttur på Københavns kanaler, mens dere nyter noen herlige, kalde pils. Vi har et bredt utvalg av fete ting å gjøre i København, alt fra go-karting og stuntman-trening til deluxe biffmiddag og sabrering av champagneflasker.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i København, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

København City Guide

København er Skandinavias navle og det er ikke uten grunn. Her får du storbylivet servert på sølvfat, samtidig som at du fortsatt har muligheten til å dra på stranden og finne dagsfester på steder som Halvandet og Papirøen.

Det gastronomiske tilbudet slutter ikke å utvikle seg og her har du noe for alle smaker og budsjett. Verdens beste restaurant, Noma (kåret til verdens beste flere år på rad), finner du i helt nye lokaler nede ved Refshaleøen, om man er så heldig å få ta turen innom.

På turen kan dere ikke komme unna en tur innom en av Købens mange brune barer for å helle nedpå noen flasker Guldøl, mens dere nyter danskenes stolhet: “Stegt flæsk med persillesovs”.

Guttetur til København - shopping på Strøget

Slik kommer dere frem

Å fly til København kunne ikke vært lettere. Det går uendelig mange ruter til København fra Oslo Lufthavn til veldig rimelige priser. Planlegger dere i god tid kan dere være så heldige å få turen godt under tusenlappen. Det tilbys også minst like mange ruter fra Bergen og andre norske storbyer, så det er bare å velge og vrake. Københavns flyplass, Kastrup, er et knutepunkt i Skandinavia, så de aller fleste har direkteruter hit.

Når dere endelig ankommer byen, så tilbyr vi selvfølgelig diverse private transporter som “vanlig” Limousin eller en Chrysler 300C Limousin, som selvfølgelig kan danderes med litt av hvert, alt fra god drikke til snasne damer. Er dere heller tilhengere av kollektivtransport, da går det både tog og metro rett inn til hjertet av byen på under 20 minutter og det koster knappe 30-40 DKK.

Storbyliv, hav og øl!

Å reise på guttetur til København ved vår- og sommertider er helt perfekt. Temperaturen kan komme helt opp i 30°C, men ligger vanligvis på komfortable 22-25°C og dere er kun et steinkast unna Amagerstrand. En båttur fra Nyhavn til Halvandet og dere skulle nesten kunne tro at dere er på en skandinavisk strandklubb på Ibiza. Ønsker dere å reise rundt når dere er her er det viktig å bestille reisen tidlig, da besøkstallene i København som regel er på topp om sommeren.

Dere må selvsagt innom Københavns mange barer og puber og ingenting er da bedre enn en ekte pubcrawl eller barguide arrangert av oss. Vår erfarne lokalguide tar dere med til de beste stedene og selvsagt langt unna turistfellene.

Videre er det helt nødvendig at dere tar dere en tur innom Carlsberg-bryggeriet for en genuin bryggeriomvisning. Danmarks stolthet (la oss ikke glemme Tuborg også) har et eget museum samt bryggeri som tar dere med på rundtur, mens dere får fuktet ganen med 2 gratis øl hver. En perfekt liten dagsoppvarming, ikke sant?

Bryggeriomvisning på Carlsberg-bryggeriet i København

Adrenalinfylte aktiviteter

Hos Pissup sørger vi for at dere får tilfredsstilt absolutt alle tenkelige behov, både drikkemessig, damemessig og aktivitetsmessig. Under ethvert utdrikningslag eller guttetur til København er det viktig å supplere med litt action og adrenalinfylte aktiviteter.

Vi har satt sammen et bredt tilbud med aktiviteter – og et av våre litt mer annerledes og spennende tilbud er “Fangene på fortet”. Dette er perfekt for guttegjengen, dere får skape en lagfølelse og bruke hodet litt under en ellers ikke så veldig intellektuell helg. Konseptet er inspirert av TV3s velkjente realityprogram. Hvert lag får en instruktør som guider dere gjennom og hjelper dere under konkurransen. Dere skal ta dere gjennom ulike typer hinder, som inneholder bl.a. slanger, høydeskrekksverdige høyder, vann, gå på glasskår, m.m. Til slutt skal dere naturligvis til det kjente skattekammeret og samle så mange gullmynter som mulig på kort tid.

Vi tilbyr også stuntman-trening. Her får dere instruksjoner i hvordan det er å være stuntman samt at dere får prøve dere på noen nervepirrende stunt og lære dere teknikken som ligger bak. En unik opplevelse og perfekt måte å bli kvitt bakrusen, mens man gjør seg klar for nok en ny og hardbarket kveld.

Vi tilbyr selvsagt også både go-karting, paintball og mange ulike aktiviteter der dere får konkurrere mot hverandre, som for eksempel sumobryting og sumostafett, rodeo og lasertag.

Go-kart og adrenalin i København 

Damer i København

Utdrikningslaget i København er som hvilket som helst utdrikningslag i verden – damer skal være med! Vi har en rekke tilbud som involverer sexy strippeshow sentralt i København. Vi skreddersyr tilbud til dere avhengig av hva dere er ute etter; om det kun er inngang med en enkel lapdance eller mer definerte pakker som inkluderer bord med vodkaflasker eller private rom med dameselskap og drikke. Vi ordner det meste! Og har vi nevnt at skandinaviske damer er Europas vakreste, om ikke verdens vakreste, ifølge mange og i København er standarden høy. Det er bare å glede seg!

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i København for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Vakre damer og sexy underholdning i København

København-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til København, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til København så fort som mulig. Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Utelivet i København - Skandinavias feteste festby

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil. Vi har både “vanlige” Limousiner og Chrysler 300C Limousin, som kan leies i både 1 og 2 timer. Ta den helt ut ved å legge til litt sexy underholdning på veien.

Oppvarming på kvelden: En god, gammeldags pubcrawl sammen med en av våre lokalkjente guider er et absolutt must. København har mange kule brune barer og dere må jo prøve litt av hvert av øltypene til både Carlsberg og Tuborg. Kvelden har bare så vidt begynt!

Take-off: Etter å ha varmet opp ganen og hodet med en, to eller ti pils, så er det viktig å fylle magesekken litt slik at dere holder ut hele natten. Vi arrangerer middag og tar oss av bordreservasjon og alt styr for dere. Dere må såklart også innom en strippeklubb og vi har de beste tilbudene, med de beste damene. Hva sier dere til å dra til strippeklubben 7th Heaven?

Bakfull: Bakfull neste morgen? Hva er vel bedre enn litt eventyr for å få fart på sakene igjen? Ta dere en tur til sjøs med en av våre sterke RIB-båter. Få vinden i håret og kjøl ned hodet for å lette på bakrusen.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding