Guttetur til København

Utelivet i København

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i København

Utelivet i København - Pissup anbefaler

København er en helt perfekt by for utdrikningslaget: her finnes det et utrolig stort utvalg av utelivsaktiviteter og områder som er dedikert til fest og moro. Når dere ankommer utdrikningslaget i København, så vil dere selvsagt gjøre det beste utav det. Så la oss hjelpe til med å planlegge hva dere skal gjøre og hvor dere skal dra.

Hvorfor ikke starte kvelden på rett måte med et godt måltid i magen? - det stemmer jo at uten mat og drikke duger helten ikke. Og om dere er ekte vikinger, så kommer dere til å elske vår Buffet - spis så mye du orker, som gir dere akkurat det som står på pakken. Er dere på let etter en mer klassisk matopplevelse? Da kan dere heller gå for en herlig 3-retters middag eller om dere føler dere enda mer fancy: en Deluxe Biffmiddag. Alle alternativene garanterer at dere kommer i gang og er klare for en kveld med masse øl og pupper!

Vi er ganske så sikre på at dere har lyst på en kveld ute på byen med massevis av øl, så hvorfor ikke dra på en Pubcrawl? Da tar vi dere med til de beste pubene i byen, med den beste atmosfæren og de beste prisene - unngå dårlige steder med dårlig atmosfære og dyr øl. Ser dere etter en litt mer sofistikert måte å starte kvelden på, da kan dere prøve Champagnesmaking og Sabrering, der dere får smake på god champagne og lære dere å åpne en champagneflaske med sabel! Dere kan også gå for en kveld som passer for rockestjerner. Da anbefaler vi at dere bestiller en VIP-inngang på Strippeklubb til en av Københavns beste klubber! Uansett hva dere velger å gjøre, så er vi helt sikre på at hele gjengen kommer til å ha det utrolig moro i København.