Premium paintball i Bratislava | Pissup Utdrikningslag

Premium paintball i Bratislava

( 1 reviews-items )
4 / 5 Basert på 1 reviews-items

Premium paintball i Bratislava

På paintballbanen er hvert skritt et kalkulert trekk, og hvert skudd kan være avgjørende!

Dra med gjengen på paintball i Bratislava! Denne spennende premiumpakken er perfekt for utdrikningslaget deres. Bestill i dag!

Ingenting slår en actionfylt runde med paintball! Denne eksklusive pakken tar det hele til et nytt nivå! Nyt 120 minutter med realistisk kampaction. Her får dere M4 rifler med ekte magasiner og et nervepirrende spill der dere også må desarmere bomber.

Spillet avsluttes med at dere får jakte på den kommende brudgommen!

Alt dette får dere med vår proffe paintballpakke i den slovakiske hovedstaden!

Dette kan dere forvente

Dere vil bli hentet på hotellet deres i en minibus av en av våre sjåfører og en guide som vil ta dere med til paintballarenaen. Den ligger litt utenfor sentrum, så det kan være litt vanskelig å finne frem på egenhånd.

Før dere får starte, får dere en full sikkerhetsgjennomgang. Her lærer dere også hvordan dere bruker våpnene, og dere får lære noen triks som vil hjelpe dere på veien.

Alle våpnene dere skal bruke ligner på M4-våpen med ekte magasiner, slik at dere får følelsen av å være i en ekte kamp. Dere får også spille ut virkelige scenarier som de også går gjennom i militæret. Dere får prøve dere på bomberydning, jakting på spesielle mål og dominansrunder.

Høydepunktet er mot slutten da den kommende brudgommen blir kledd opp i et latterlig kostyme, før dere får jakte på han og skyte han.

Når dere er ferdige, får dere en kald slovakisk øl hver før dere blir kjørt tilbake til Bratislava.

Vi kan også legge til et par scenarier i spillet, som kjøring av minitanks eller SWAT-kjøretøy mot en ekstra kostnad om dere ønsker det.

Add-Ons & Extras

Mini Tank scenario
SWAT vehicle scenario
Mini Tank driving

Premium paintball i Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ reviews-items.

Dra med gjengen på paintball i Bratislava! Denne spennende premiumpakken er perfekt for utdrikningslaget deres. Bestill i dag!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Google Translated Paintball og biff og stripe var strålende, alle likte det.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding