1-times Tur med Ølsykkel | Pissup Utdrikningslag

1-times tur med ølsykkel i Bratislava

( 4 reviews-items )
4.75 / 5 Basert på 4 reviews-items

1-times tur med ølsykkel i Bratislava

Inkludert
  • 1 t. Ølsykkeltur
  • 100 glass Store fatøl
  • Sjåfør
  • Bartender
  • Pissup Guide
Beer Bike
Landing Page

Det har aldri vært gøyere med sightseeing.

Hvis du også føler at sightseeing og det å gå rundt og se den ene attraksjonen etter den andre kan være litt kjedelig og tørt, har vi det perfekte alternativet for deg! Dra med deg gutta på en ølsykkeltur og få en opplevelse dere sent vil glemme. Med PissUp Ølsykkeltur i Bratislava får dere ikke bare sett alt som er verdt å se i byen, dere får også en morsom tur med øl på fat. Turen går gjennom en av de vakreste parkene i byen. Du vil få en vakker utsikt over slottet, UFO broen osv.

Hvordan fungerer det?

I stedet for å gå overalt, booker vi en ølsykkel til dere i sentrum av Bratislava. Dere får selvfølgelig med dere en edru sjåfør som kjører dere til de mest kjente severdighetene i byen. Dersom dere vil, kan dere også sykle selv. Det vil også være en bartender ombord som sørger for at ølet flyter under hele turen. Turen avsluttes i en koselig ølhage, der dere også kan nyte noen deilige burgere eller mer øl.

Praktisk informasjon

Turen tar en time, og dere vil få se de mest kjente stedene i Bratislava. Det er plass til opptil 14 personer på ølsykkelen, så dette passer perfekt for store grupper.

Nyttig å vite

Hvorfor ikke dra videre på Sportsbar med burger og øl. Da kan dere kose dere med gode mat og drikke før dere drar videre ut på byen.

1-times tur med ølsykkel i Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 4.75/5 Basert på 4+ reviews-items.

Er dere ute etter en bytur litt utenom det vanlige? Dra på ølsykkeltur med PissUp i Bratislava. Drink and Drive med stil på utdrikingslaget!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

08. May 2024

Google Translated Superlyst

23. July 2023

Google Translated Det var gøy!

02. July 2023

Google Translated Perfekt, men blir bedre når den blir lengre :D

08. May 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding