Bratislava Gjørmebryting image

Gjørmebryting i Bratislava

Gjørmebryting i Bratislava

Inkludert

  • Vennlig lokalguide
  • 2 sexy jenter in bikini
  • 2 runder m/gjørmebryting – kun damene
  • 3 runder m/gjørmebryting – damene vs brudgommen
  • Dusj & Håndkle
natteliv
  • Oversikt

Gjørmebryting i Bratislava – se to sexy damer bryte med hverandre i gjørma!

Nyt en skamløs kveld verdig en rockestjerne! Dette er det som skjer når man arrangerer utdrikningslaget gjennom Pissup, nemlig en kveld dere kommer til snakke om i mange år fremover.

Se to vakre slovakiske jenter i bikini som slåss i gjørma! Den første delen av kvelden kommer det til å være to runder der jentene slåss mot hverandre. Jentene våre kommer fra de beste strippeklubbene i Bratislava, så dere kan være sikre på at de kommer til å gå alle sammen til å måpe når dere får se dem.

Etter at jentene har kjempet mot hverandre, så kan dere slenge inn brudgommen for å prøve å ta dem, mens han prøver å ta av dem i løpet av tre runder. Er brudgommen ei pingle, da kan en av de andre i gjengen hoppe inn i stedet. Bare tenk på de utrolig morsomme bildemulighetene når de to jentene kaster seg over en av gutta og gjørma skvetter!

Merk: Vi anbefaler at dere tar med et klesskifte. Dusjer og håndkle er tilgjengelig på stedet.

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til lokalet i sentrum av byen. Vanligvis er dette i en bar, der dere får et privat rom som dere kan grise ned. Men om baren er fullbooket kan vi flytte aktiviteten til et privat hus i sentrum.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding