100% COVID Refund pakke >

Kjøring av stridsvogn i Bratislava

4/5 ( 2 reviews-items )
Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • Pissup Guide
  • Privat transport (rundtur)
  • 2 runder Tur med stridsvogn
  • 1 runde Tur med stridsvogn
Tank Driving
Landing Page

**Bak hver eneste stridsvogn er det en sjåfør som tar utfordringen og uredd kaster seg ut i det ukjente!

Ta på dere hjelmene og finn frem riflene, for nå er det på tide å dra ut på slagmarken med stridsvogn i Bratislava. Gjør dere klare for et episk eventyr på utdrikningslaget deres!

Dra ut i krigssonen sammen med en av våre instruktører i en MT-LBu stridsvogn på hele 16 tonn. Ta dere frem i ulendt terreng og føl dere som soldater for en dag!

Dette kan dere forvente

Dere blir hentet på hotellet eller overnattingsstedet i en privat minibuss som vil ta dere med til området der dere skal leke dere. Området for terrengkjøringen ligger 20 minutter fra Bratislava, og turen frem og tilbake er inkludert i denne pakken.

Når dere ankommer, vil en privat instruktør ta dere imot og gi dere en gjennomgang før dere starter. Først tar instruktøren kontroll over den 16-tonn tunge stridsvognen, og viser dere hvordan det fungerer. Dere vil kjøre gjennom ulendt terreng og ujevne jorder i høy fart. Instruktørens kjøretur varer i to kilometer. Deretter vil den kommende brudgommen få ta over, og kjøre i 1 kilometer før han kjører kjøretøyet tilbake til basen.

Dere bør sette av rundt to timer til hele opplevelsen. Etter endt kjøretur kjører minibussen dere tilbake til Bratislava. Har dere lyst på mer militærrelatert moro? La oss ta dere med til skytebanen

Her kan dere skyte fire runder med kraftige våpen, blant annet en AK-47 Kalashnikov automatrifle, VZ. 58 Assault rifle, Gran Power K22 og en Glock Caracal.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Denne turen er beregnet for opptil 14 personer, men dersom gruppen er større, kan turen utvides mot en ekstra kostnad.

Kjøring av stridsvogn i Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 2+ reviews-items.

Ta på dere hjelmene og finn frem riflene, for nå er det på tide å dra ut på slagmarken med stridsvogn i Bratislava. Gjør dere klare for et episk eventyr!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

31. August 2023
05. April 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding