Guttetur til Bratislava

Utelivet i Bratislava

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Bratislava

Utelivet i Bratislava - Pissup anbefaler

Det er ikke uten grunn at byen har fått kallenavnet Partyslava! Byens uteliv er på topp og tilbyr en rekke spennende aktiviteter, i tillegg til byens barer og klubber. Tilbudet vårt av aktiviteter i Bratislava inkluderer deilige damer som slåss i gjørme, "kidnapping" av en utvalgt i gjengen og sightseeing med øl… Vi heter ikke Pissup uten grunn! For de av dere som ikke er like stødige på engelsken, Pissup betyr helt enkelt å arrangere en tur ut på byen for å drikke seg dritafull. Har dere ikke tid til å lete gjennom alle aktivitetene selv er det bare å klikke på Pakker, så har vi satt sammen en rekke pakkereiser til ulike budsjett og ønsker.

Utelivet i Bratislava - Pissup Barguide & Pubcrawl

Uansett hva dere er ute etter så har vi det: alt fra hamburgere, damer og øl til en helaften på byen i Partyslava. Om dere vil ha det litt mer sofistikert kan vi ta dere med på kasino på kvelden. Eller kanskje dere har lyst til å se hva Bratislavas uteliv har på lager?

Vi har en av våre morsomme og veldig kjente pranks som går ut på å skremme livet av brudgommen. Han blir "kidnappet" av 2 store karer, satt i håndjern og får bind for øynene. Deretter blir han kastet bak i en bil. Kidnapperne kjører brudgommen rundt i byen, mens resten av gruppen drar rett til strippeklubben. Deretter kommer brudgommen også til strippeklubben og blir overrasket med en lapdance på scenen.

Synes dere dette høres bra ut? Da er det bare å sette i gang og kontakte oss, en av festplanleggerne våre kommer tilbake til dere så fort som mulig.