100% COVID Refund pakke >

Ultimat ødeleggelse og tankstur i Bratislava

5/5 ( 3 reviews-items )
Inkludert
  • Bil dere kan ødelegge
  • Alt nødvendig utstyr: hammer, brekkjern, kniv, hansker og briller
  • Tur med stridsvogn
  • Knus bil med tanks
  • Pissup Guide
  • Offentlig transport
Add-Ons & Extras >
Tank Driving
Car Demolition

Gjør dere klare for total ødeleggelse!!

Total ødeleggelse i Bratislava. Her får dere gå til angrep på en bil OG dere får en tur i stridsvogn i den slovakiske hovedstaden. Er dere klare?

Har dere noen drømt om å knuse en bil for så å kjøre inn i den med en stridsvogn? Ikke det? Vel, nå har dere uansett sjansen til å oppleve det! Dette er en morsom opplevelse der dere kan slippe raseriet løs på et kjøretøy og bruke en rekke verktøy som hammer, brekkjern og kniver. Når dere har gjort deres beste med hendene er det på tide å hente inn tyngre skyts: en stridsvogn!

En opplevelse alle menn drømmer om å oppleve minst én gang i livet!

Dette kan dere forvente

En av guidene våre møter dere på overnattingsstedet og tar dere med til denne aktiviteten med offentlig transport. Det ligger litt utenfor sentrum, men det er ikke så langt.

Når dere ankommer, får dere se dagens bytte; en gammel bil kun for dere! Nå er det bare å gripe tak i det dere kan finne av verktøy; hammere, brekkjern, slegger og kniver og gyve løs på kjøretøyet!

Dere får god tid til å smadre bilen etter beste evne.

Når dere føler dere fornøyd, hopper dere inn i en stridsvogn sammen med en av våre instruktører. Her venter en 6 kilometer lang tur i en stor og støyende stridsvogn. Når dere nærmer dere slutten, kjører dere inn i bilen dere har lekt dere med og etterlater den i småbiter.

Dere får også tilgang til GoPro, slik at dere kan filme det hele.

Denne opplevelsen varer i en time, og når tiden er ute, følger guiden dere tilbake til Bratislava med offentlig transport.

Add-Ons & Extras

Mini Tank driving

Ultimat ødeleggelse og tankstur i Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 3+ reviews-items.

Total ødeleggelse i Bratislava. Her får dere gå til angrep på en bil OG dere får en tur i stridsvogn i den slovakiske hovedstaden. Er dere klare?

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

08. May 2024
08. May 2024
08. December 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding