Flyplasstransport i Bratislava - enkel og komfortabel transport

Flyplasstransport i Bratislava

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Flyplasstransport i Bratislava

Inkludert
  • Sjåfør
  • Privat transport (rundtur)
Daytime
Transfer
Airport Transfer

Flyplasstransport i Bratislava – enkel og komfortabel transport for hele gjengen!

Om dere har fikset fly til Bratislava BTS Lufthavn, så må dere legge til flyplasstransport.

Det finnes ikke noe som er verre enn å fikse transport fra flyplassen til hotellet, spesielt ikke når dere nettopp har landet i en ny by i et helt annet land. Hold festhumøret på topp, uten å være nødt til stå i taxikøen, som kommer til å ta den lange veien rundt likevel bare for å tjene en ekstra slant på dere. Så la heller oss ta oss av dette! Vi vil at utdrikningslaget til Bratislava skal gå så knirkefritt som mulig, slik at dere kan nyte turen med så lite stress som overhode mulig.

En av våre erfarne, engelsktalende lokalguider kommer og møter dere på flyplassen med et skilt med navn og Pissup-logoen. Deretter er det bare å stige ombord på den private bussen deres. Bussen er både romslig og komfortabel og så fort alle er ombord blir dere transportert til hotellet.

Vi kommer også og henter dere ved hotellet den dagen dere skal dra hjem. Da kommer bussen 2 timer før flyet går, slik at dere har god tid

Mer informasjon:

Vi tilbyr flyplass transport som et alternativ ‘kun som aktivitet’ om dere allerede har bestilt overnattingssted. Transport tilbake til flyplassen er inkludert i alle pakkereisene våre.

Alle grupper får en privat og komfortabel buss eller minibuss, alt etter størrelsen på gruppen. Det er mulig å bestille underholdning ombord – for en ekstra kostnad da så klart. Skriv til oss for å få mer informasjon om ekstratillegg og priser.

Other Options

Flyplasstransport (én vei)

Flyplasstransport (én vei)

  • Sjåfør
  • Private Transport (One-way)
Enveistransport - Wien Lufthavn

Enveistransport - Wien Lufthavn

  • Private Transport (One-way)
  • Sjåfør
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding