Biff og pupper i Krakow - nyt en herlig mør biff, noen øl og et sexy show

Biff og Pupper i Krakow

( 13 reviews-items )
4.69 / 5 Basert på 13 reviews-items

Biff og Pupper i Krakow

Inkludert
  • Guide
  • Biff hver
  • 2 x Drink
  • 15 min. Strippeshow
Add-Ons & Extras >
Night Life
Steak & Tits
Meals
Landing Page

Biff og pupper i Krakow – den ultimate starten på kvelden!

Få akkurat det som står på pakken! Først biff og så pupper! Dette er en av våre bestselgende aktiviteter, så vær rask og sikre dere en plass til utdrikningsaget!

Først får dere et herlig biffmåltid i et privat rom på en restaurant i sentrum av byen. Er noen av dere vegetarianer? Da har vi også et vegetarisk alternativ for dem, bare gi oss beskjed på forhånd. Dere får også 2 halvlitere med øl hver til å skylle ned maten med.

Polsk mat er ikke like kjent som den egentlig burde være, men bare smak på denne biffen av ypperste kvalitet. Dere til å konvertere til polsk mat for resten av livet. Kvalitetsølen kan hjelpe til med å skylle ned den utrolig smakfulle biffen, slik at dere blir klare for hovedattraksjonen!

Det er da strippeshowet starter for gjengen, der en av dere (gjett hvem?) får sitte midt på scenen. Stripperen kommer også til å være dødssexy – som dere kan forvente dere i Krakow – og hun kommer til være den perfekte desserten og avslutningen på det kongelige måltidet deres.

Opplevelsen: Biff, øl og jenter i Krakow

Opplev fantastisk god mat og nydelige jenter som stripper kun for dere. Og siden dere bestiller gjennom oss i Pissup, så havner dere ikke på en tvilsom klubb et eller annet sted i en bakgate, det er ikke vår stil.

Middagen og showet kommer til å foregå i et privat rom, så dere kan feste og ikke tenke på lydnivået og at dere plager andre gjester. Vi dobbelbooker ikke og vi blander heller ikke grupper. Dette er for at dere skal kunne nyte et eksklusivt show som VIPs – og det er akkurat det dere kommer til å føle dere som, for ingen kommer til å føle seg skuffet etter en kveld med Biff og pupper. Så det er lurt å bestille nå, slik at dere får sikret dere en plass!

Vi kan garantere at dere ikke kommer til å kunne oppleve like god mat og et like bra strippeshow på en og samme plass noe annet sted!

Lokalene våre har blitt prøvd ut og testet, så vi vet at det først og fremst er helt rent og trygt. Men vi vet også at kvaliteten er på topp. Guidene våre tar dere aldri med til turistområdene, kun til de beste lokale stedene. Og de vakre, kvinnelige guidene våre som tar dere med rundt er alltid lokale, vennlige, snakker perfekt engelsk og kommer alltid til å passe på at dere ikke blir svindlet eller går dere vill.

Om noen i gjengen havner i trøbbel – og da snakker vi ikke om bra trøbbel (blunk, blunk) – så kommer guiden til å være tilgjengelig og hjelpe dere med å fikse problemet. Men vi ber dere likevel om å oppføre dere som best dere kan, da vi helst vil unngå unødvendige konflikter.

Ekstra:

Føler dere at det ikke er nok med en stripper? Eller vil dere krydre kvelden litt ekstra? Da kan dere bare spørre oss og som ånden i lampen i Aladdin, så får vi ønsket deres til å bli til virkelighet – for en ekstra kostnad da så klart. Babes i olje-aktiviteten vår blir holdt ved samme lokale, så vi kan legge dette til i denne aktiviteten om dere ønsker. Ta kontakt med oss om dere vil legge til noe ekstra eller har noen spørsmål!

Dette er den perfekte måten å starte utdrikningslaget i Krakow på. Bestill i dag og få den beste biffen og de heteste stripperne i Polens nest største by.

Add-Ons & Extras

Upgrade to Lesbian Show

Biff og Pupper i Krakow

Anmeldt "Enestående" med 4.69/5 Basert på 13+ reviews-items.

Biff og pupper er absolutt et must når dere skal på utdrikningslag i Krakow. Her får dere alt en mann kan ønske seg. En nydelig biff, 2 store øl og en sexy stripper som kun danser for dere i

Viser de nyeste anmeldelsene

07. May 2024

Maten var bra. Stripper var også veldig bra og profesjonell.

24. April 2024

Google Translated Geiles essen! Topp lasting alle gut gelaunt !!!

21. April 2024

Google Translated Det fungerte ikke som et programpunkt. Men maten og limousinen var like bra!

12. October 2022

Google Translated Veldig god kvalitetsmat!

01. June 2022

Google Translated Veldig god mat og flott beliggenhet!

01. July 2024
30. June 2024
08. June 2024
18. October 2023
22. May 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding