Shooting Outdoor Krakow (29)

Kalashnikov Extreme i Krakow

Kalashnikov Extreme i Krakow

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende guide
  • Transport – tur/retur med minibuss
  • 45 skudd med 4 ulike våpen
  • Sikkerhetsutstyr & måltavler
  • Profesjonelle instruktører
  • Medalje & 1 flaske musserende til vinneren
dagtid
  • Oversikt
  • Galleri

Kalashnikov Extreme i Krakow – velkommen til Polens største utvalg av ville våpen!

Dere finner ikke et større utvalgt av våpen noe annet sted. Med hjelp av tidligere spesialstyrker får dere en fantastisk mulighet til å prøve dem på egen hånd. Det er ikke mange skytebaner rundt om i verden som tilbyr Kalashnikov (AK-47) eller tunge maskingevær. Grunnen til det er at det krever spesielle tillatelser og fasiliteter for å håndtere dette våpenet.

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via en privat minibuss. Når dere kommer frem får dere utdelt alt nødvendig utstyr. Dere får også instruksjoner fra profesjonelle instruktører fra polske spesialstyrker.

Aktiviteten inkluderer et utvalg av våpen. Det blir 5 oppvarmingsskudd og 5 konkurranseskudd med en 5,6 mm sportspistol. 15 skudd med en 9mm PARA pistol og 5 skudd med en kraftig pumpehagle. Til slutt får dere 15 nervepirrende skudd med det verdenskjente Kalashnikov-maskingeværet. Det finnes naturligvis også mulighet for å kjøpe flere skudd og/eller ekstra våpen til en nedsatt pris på stedet.

Når dere er ferdige transporterer vi dere tilbake til hotellet igjen. Deretter er det bare for dere å dra ut på byen i den verdenskjente festbyen! Hva med å dra på en skikkelig Nattelivsrunde sammen med Pissup? Her tar vi dere med på alt det beste Krakow har å tilby! Start med en barcrawl, dra deretter på strippeklubb og avslutt kvelden på nattklubb.

En guttetur til Krakow er ikke komplett uten litt vill skyting med kraftige våpen. Så ta med gutta på en opplevelse de sent kommer til å glemme!

Ta kontakt med oss og bestill Kalashnikov Extreme til utdrikningslaget i Krakow. Vi kan hjelpe dere med å sette sammen den perfekte gutteturen!

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke skyte om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding