100% COVID Refund pakke >

Kalashnikov Extreme i Krakow

5/5 ( 4 reviews-items )
Inkludert
  • Kvalifisert instruktør
  • Privat transport (rundtur)
  • Pissup Guide
  • 15 x Glock - 9mm
  • 15 x KBKS 22- 5,6mm
  • 5 x Shotgun - 12/70
  • 10 x Kalashnikov 7,62mm
  • 1 flaske of Bubbly
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Add-Ons & Extras >
Daytime
AK 47 Shooting
Shooting Range
Landing Page

Kalashnikov Extreme i Krakow – velkommen til Polens største utvalg av ville våpen!

Dere finner ikke et større utvalgt av våpen noe annet sted. Med hjelp av tidligere spesialstyrker får dere en fantastisk mulighet til å prøve dem på egen hånd. Det er ikke mange skytebaner rundt om i verden som tilbyr Kalashnikov (AK-47) eller tunge maskingevær. Grunnen til det er at det krever spesielle tillatelser og fasiliteter for å håndtere dette våpenet.

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via en privat minibuss. Når dere kommer frem får dere utdelt alt nødvendig utstyr. Dere får også instruksjoner fra profesjonelle instruktører fra polske spesialstyrker.

Aktiviteten inkluderer et utvalg av våpen. Det blir 5 oppvarmingsskudd og 5 konkurranseskudd med en 5,6 mm sportspistol. 15 skudd med en 9mm PARA pistol og 5 skudd med en kraftig pumpehagle. Til slutt får dere 15 nervepirrende skudd med det verdenskjente Kalashnikov-maskingeværet. Det finnes naturligvis også mulighet for å kjøpe flere skudd og/eller ekstra våpen til en nedsatt pris på stedet.

Når dere er ferdige transporterer vi dere tilbake til hotellet igjen. Deretter er det bare for dere å dra ut på byen i den verdenskjente festbyen! Hva med å dra på en skikkelig Nattelivsrunde sammen med Pissup? Her tar vi dere med på alt det beste Krakow har å tilby! Start med en barcrawl, dra deretter på strippeklubb og avslutt kvelden på nattklubb.

En guttetur til Krakow er ikke komplett uten litt vill skyting med kraftige våpen. Så ta med gutta på en opplevelse de sent kommer til å glemme!

Ta kontakt med oss og bestill Kalashnikov Extreme til utdrikningslaget i Krakow. Vi kan hjelpe dere med å sette sammen den perfekte gutteturen!

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke skyte om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

Add-Ons & Extras

Sexy Hitchhiker
Ugly Stripper Prank
Dominatrix Strip Show
Polish Style BBQ + Beers
Dog Attack (w/activity)

Kalashnikov Extreme i Krakow

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 4+ reviews-items.

Prøv dere på en runde Kalashnikov Extreme i Krakow. Dere får skyte med fire ulike våpen, inkludert Kalashnikov (AK-47). Polske spesialstyrker er til stede for å hjelpe dere med våpnene og sky

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

25. April 2023

Google Translated Som annonsert. Ville nok ha gått for flere skudd neste gang

18. October 2023
08. June 2023
24. April 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding