Partybus Krakow

Festbuss med strippeshow i Krakow

Festbuss med strippeshow i Krakow

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende guide
  • Leie av buss i 1,5 timer (1 time ved transport fra flyplassen)
  • Personlig bartender
  • 1 øl hver
  • Strippeshow eller dominatrix
dagtid
natteliv
fremhevet
  • Oversikt
  • Galleri

Festbuss med strippeshow i Krakow – den ultimate festen på hjul!

Dette er den beste festbussen i Krakow og den har blitt skreddersydd spesielt for deg og gutta. Den er utstyrt med høytalersystem, sotede vinduer, diskolys og en liten bar der dere kan kjøpe øl for så lave priser som 12 kroner.

Den romslige og lukseriøse bussen kommer også komplett med hver sin gratis øl og de heteste voksenunderholderne dere noensinne kommer til å se. Vi har både strippere og dominatrixer tilgjengelig. Bare gi oss beskjed om hva dere foretrekker så fikser vi det.

Slik fungerer det:

Dere kan bestille bussen som flyplasstransport eller bare for å kjøre rundt i byen. Ved flyplasstransport får dere derimot kun leie bussen i 1 time. Dette er på grunn av at det krever mye tid for sjåføren å komme seg til flyplassen for å hente dere og det blir ofte en del venting.

Men bestiller dere for å kjøre i byen får dere leie bussen i 1,5 timer. Nå kan dere leke rockestjerner som cruiser rundt med dunkende musikk og blinkende lys. Her følger festen dere og ikke omvendt. Det er som å ha en personlig klubb på hjul.

Dette er en av våre mest populære aktiviteter (det er lett å forstå hvorfor). Så dere må huske å bestille i god tid. Si fra om dere vil legge til enda en stripper på turen!

Når det kommer til alkohol så har denne bussen alt dere trenger ombord – øl, vodka – og alt til fantastiske priser! Vi kommer derimot ikke til å tvinge dere til å bare drikke vår alkohol, dere kan også ta med dere egen drikke på bussen om dere ønsker det.

Festbussen er perfekt for store grupper og har plass til hele 40 personer, så her kan dere virkelig spare penger på taxi og få en opplevelse med på kjøpet! Det er ikke ofte man får egen bar og strippeshow i en taxi, så alt taler jo for at dere bør bestille festbussen som transport i Krakow. Dere kan gjøre all sightseeing med denne bussen, om dere ikke bli for distrahert av all galskapen som foregår inne i bussen da så klart.

Bussen er mulig å bestille både natt og dag og dette er virkelig en buss dere ikke kommer til å ha noe imot å vente på!

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding