Tur til saltgruvene i Krakow | Pissup Utdrikningslag

Saltgruvene i Krakow

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Saltgruvene i Krakow

Inkludert
  • 30 min. Guidet tur
  • Privat transport (rundtur)
Daytime

Alle i Polen kjenner til den positive effekten som saltdampen har på kroppen. Spesielt etter en lang og utmattende natt på byen!

Denne turen passer derfor ekstra godt om dere røyker eller om dere er fyllesyke, da luften i saltgruven har en utrolig helbredende effekt på hodepine.

Den historiske saltgruven i Wieliczka er det eneste gruveanlegget i verden som har vært i kontinuerlig drift siden middelalderen. De originale utgravningene (inkludert kammere, innsjøer, sjakter, skulpturer og til og med en hel katedral - alt laget av salt!!!) strekker seg over 300 kilometer og når en dybde på 327 meter. Denne 30 minutter lange omvisningen i saltgruven i Krakow er en kjempemorsom opplevelse - stol på oss!

Merk: Denne turen er privat - kun for dere. Dere får derfor privat transport direkte fra hotellet deres. Andre turpakker er som regel gruppeturer, der en buss kjører rundt i opptil 1.5 time og henter forskjellige grupper før den kjører mot saltgruvene. Dette er derfor en mer praktisk og behagelige opplevelse, siden dere reiser alene med egen transport.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding