Boblefotball i Krakow - spill fotball med en liten og morsom twist

Boblefotball i Krakow

( 1 reviews-items )
4 / 5 Basert på 1 reviews-items

Boblefotball i Krakow

Inkludert
  • Guide
  • 1 t. Indoor/outdoor venue
  • Utstyr
  • roundtrip transfer
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Boblefotball i Krakow – spill fotball med en liten twist!

Vanlig fotball kan dere spille hjemme, men når man er på tur i utlandet, da prøver man heller nye ting. Boblefotball er en aktivitet som vi kan garantere kommer til å få dere til å rulle rundt av latter – bokstavelig talt!

Dette er en ideell aktivitet til dagen etter at dere har kommet til Krakow.

Slik fungerer det:

Guiden vår møter dere ved hotellet og tar dere med til innendørsbanen, som ligger ca. 15 minutter fra sentrum. Her kommer dere til å spille 5 mot 5 fotball – innpakket i oppblåsbare drakter. Dermed kan dere løpe inn i hverandre og fly avgårde uten problem.

Denne sporten er noe som passer for alle, til og med de som ikke er så veldig sporty av seg. Man kommer for det meste uansett til å ligge på bakken og rulle rundt av latter. I tillegg til dette så er det den perfekte aktiviteten for å svette ut litt alkohol og giftstoffer fra dagen før, slik at alle sammen blir klare for en runde nr. 2 i en av Polens beste festbyer!

Om dere bestiller boblefotball til utdrikningslaget kan vi love dere at dere kommer til å le av dette i flere år fremover!

Merk: Transport er ikke inkludert i prisen.

Boblefotball i Krakow

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ reviews-items.

Boblefotball er en sport som passer for alle, til og med de som ikke er så veldig sporty. Når man har på seg drakten kan man løpe inn i hverandre og man blir kastet rundt som om man var balle

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

03. May 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding