Krakow Partycruise image

Partycruise i Krakow

Partycruise i Krakow

Inkludert

  • Vennlig kvinnelig guide
  • 1 times cruise
  • Stripper (3 danser, 15 min. total)
  • Kjøleskap ombord (husk å ta med egen drikke!)
natteliv
  • Oversikt

Partycruise i Krakow – stig ombord på den feteste festbåten i hele Polen!

Vi nordmenn er jo kjent for våre sjøfarerferdigheter, så dette er den perfekte måten å oppleve Krakow på om dere føler dere som ekte sjømenn!

Nyt en herlig time ute på elven Wis?a, der dere kan drikke samtidig som dere får se et hett strippeshow! Du og gutta kommer til å elske utseendet på denne luksusbåten dere skal ut med. Og dere kommer til å føle dere som ekte VIPs når dere seiler forbi de andre båtene, som selvsagt også er fine – men ikke like fine som deres!

Det beste av alt er at dere kommer til få tre hete strippeshow ombord i løpet av turen, utført av en vakker polsk skjønnhet. Om dere klarer å ta blikket fra showet, så kan dere også se severdighetene i Krakows gamleby fra en litt annen vinkel.

Men hva med alkoholen da? Vi har gjort dette til en fantastisk sparemulighet, der dere kan ta med deres egen drikke ombord! På denne måten får dere velge akkurat det DERE vil ha, i stedet for å bruke penger på en bar ombord. Guiden kommer til å ta dere med til en butikk på veien til bryggen. Det er også et kjøleskap ombord, slik at dere kan holde alkohol og blandevann godt og kaldt.

Guiden kommer og henter dere ved hotellet og tar dere med til der cruiset starter. Det er bare en liten gåtur for å komme frem til stedet.

Dere kan også legge til middag – for en ekstra kostnad da så klart.

Ta kontakt med oss og bestill et Partycruise til utdrikningslaget i Krakow nå i dag!

Merk: Dere kan også spille deres egen musikk gjennom lydanlegget ombord (Bluetooth, USB, MP3).

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding