Krakow Katowice Flyplasstransport image

Katowice Flyplasstransport i Krakow

Katowice Flyplasstransport i Krakow

Inkludert

  • Transport tur/retur fra Katowice flyplass
  • Komfortabel privat minibuss
daytime
nightlife
  • Oversikt

Katowice Flyplasstransport til Krakow – komfortabel transport på dine vilkår!

Vi vet at det kan være lettere og mer praktisk for dere å fly til Katowice flyplass i stedet for direkte til Krakow. Katowice flyplass er derimot ganske langt fra byen. Derfor kan det være en god idé å bestille Katowice Flyplasstransport.

Det er alltid like kjedelig å fikse transporten fra flyplassen og inn til byen når man kommer til et nytt sted. Det samme gjelder også for å fikse transporten tilbake når gutteturen er over. Da vil man helst bare kaste seg inn i en egen bil som kjører dere dit. Helst uten at man behøver tenke på noe.

Dere kommer garantert til å elske luksusen av å stige ombord på den private bussen og bli sluppet av rett ved hotellet. Ingen taxisjåfører som prøver å lure dere på penger og ingen busser som kjører unødvendige omveier og stopper på helt feil plass.

Når turen er over står vi klare for å plukke dere opp og transportere dere til flyplassen i tide til flyet deres går. Alt dere trenger gjøre er å møte opp i resepsjonen i tide.

Det finnes også mye dere kan legge til på reisen og vi kan fikse både øl og sprit ombord. Hva med å plukke opp en sexy hitchhiker som viser sin takknemlighet ved å ta av seg klærne? Eller hva med å plukke opp to? Ta kontakt for mer informasjon om underholdning ombord.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding