Warszawa Pissup på bryggeri image

Pissup på bryggeri i Warszawa

Pissup på bryggeri i Warszawa

Inkludert

  • Engelsktalende guide
  • Ølsmaking
  • 4 små utvalgte øl (0,3l)
  • 2 store valgfrie øl (0,5l)
dagtid
  • Oversikt

Pissup på bryggeri – ingen kommer noensinne til å si at dere ikke kan bli dritafulle på et bryggeri igjen!

Bare tenk på all respekt du kommer til få fra vennene dine etter at du tar dem med på Pissup på bryggeri, der dere får lære hvordan ølen blir laget, smake på fire ulike øl og deretter drikke to store glass hver med den ølen hver enkelt likte best!

Guiden møter dere ved hotellet og tar dere med til bryggeriet i sentrum. Ettersom bryggeriet ligger så sentralt er ikke transporten inkludert, siden det er lettest å komme seg dit til fots.

Etter at dere har fått lære hvordan øl blir laget – ved å se den tradisjonelle bryggeprosessen med egne øyne, så får alle 4 eksepsjonelle typer med ferskbrygget øl som dere får prøve. Når dere har funnet favorittølen er det på tide å starte drikkingen for fullt. Etter de fire mindre glassene kan dere velge ut hver sine to store øl. Det er nå deres Pissup på Bryggeri virkelig begynner!

Se hvem av dere som har mest kontroll når dere kommer ut igjen. Dette er en perfekt start på utdrikningslaget, det er lærerikt, interessant og man får drikke skikkelig god øl. Her får dere sofistikert sightseeing uten at det går utover drikketiden.

Merk: Denne aktiviteten er i sentrum, så det er ikke nødvendig med transport.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding