Warszawa Firehjulingeventyr image

Firehjulingeventyr i Warszawa

Firehjulingeventyr i Warszawa

Inkludert

  • Vennlig kvinnelig lokalguide
  • Privat transport
  • Firehjulinger (30 minutters kjøring)
  • Alt nødvendig utstyr
dagtid
  • Oversikt

Firehjulingeventyr i Warszawa – gi hele gjengen et skikkelig adrenalinkick!

Naviger mellom hinderne på en ganske så utfordrende, én kilometer lang, bane med kraftige 350 og 250 cc Honda og Yamaha-firehjulinger. Disse firehjulingene er spesialbygde for røft terreng og kan nå opp i utrolige hastigheter.

Slik fungerer det:

En guide kommer og møter dere ved hotellet og bussen ankommer omtrent 15 minutter senere. Kjøreturen ut til banen tar omtrent 30-40 minutter, alt etter trafikken. Når dere kommer ut til banen får dere utdelt alt nødvendig utstyr og instruksjoner i hvordan dere kjører.

Så er det bare å kaste seg på og tråkke gassen i bånn. Vanligvis finnes det 5 firehjulinger til disposisjon. Dermed vil større grupper være nødt til å dele. Test ferdighetene deres og se hvem av dere som er den beste offroad-sjåføren! Vinneren får heder og ære, og så får han også spandere første runden i baren.

Ekstra:

Gjør dette til en ettermiddagsaktivitet og legg til en BBQ. Eller om dere vil ha litt underholdning på veien ut eller tilbake, da kan dere bestille en Sexy Hitchhiker som ekstra. Plukk henne opp langs veien og la henne vise sin takknemlighet ved å ta av seg klærne!

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om aktiviteten og ekstratillegg!

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når dere skal kjøre.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding