AK-47 Skyting i Berlin | Pissup Reiser

AK-47 Skyting i Berlin

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

AK-47 Skyting i Berlin

Inkludert

  • 25 runder AK-47 Kalashnikov assault rifle, cal. 7.62×39
  • Qualified Instructor
Daytime
Skyt med AK-47

AK-47 Skyting i Berlin – prøv det verdenskjente Hollywood-våpenet i virkeligheten!

Det er ingenting som er som en god gammeldags AK-47 Skyting! Men ikke la alle finpolerte Hollywood-filmer lure dere, det er ikke like lett å skyte i virkeligheten, men det er utrolig moro når man får trykke inn avtrekkeren.

Dere trenger ikke være redde om dere aldri har skutt med våpen før, dere kommer til å få en briefing av de profesjonelle instruktørene våre. Instruktørene kommer også til å være tilgjengelige til enhver tid mens dere skyter.

Alle i gjengen får 25 skudd hver med en halvautomatisk AK-47. Det kommer til å være måltavler å skyte på, slik at dere får et bevis på hvordan det gikk. Dermed kommer dere til å få vite hvem som er den beste skytteren i gjengen ved slutten av aktiviteten.

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være med på aktiviteten om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler, så vi ber dere om å vennligst komme helt edru. Det er også viktig å ta med seg ID med bilde. Husk da på at norske bankkort med bilde vanligvis ikke er gyldige som identifikasjon utenfor Norges grenser, så vi anbefaler enten pass eller førerkort. Transport er ikke inkludert, så ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan man kommer seg til stedet.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding