Boblefotball i Berlin - ta fotballen til et nytt og hysterisk morsomt nivå

Boblefotball i Berlin

( 1 reviews-items )
5 / 5 Basert på 1 reviews-items

Boblefotball i Berlin

Inkludert
  • 10 min. Warm-up Fun
  • Kvalifisert instruktør
  • 80 min. Spilletid
Daytime
Featured
Bubble Football
Landing Page

Boblefotball i Berlin – rull rundt på bakken og le mens dere sparker litt ball!

Om dere elsker fotball og liker å le, da er dette aktiviteten for dere til utdrikningslaget i Berlin.

Bestill boblefotball gjennom oss og så får dere enten en innedørs- eller en utendørsbane helt for dere selv. Dere får spille i totalt 1 time på banen. Det kommer også til å være en arrangementskoordinator tilgjengelig og dere får en rask introduksjon før dere starter kampen – så dere kommer ikke til å ha noen unnskyldninger om dere blir tatt i å jukse!

Det kommer også til å være en banankostyme til brudgommen. Pluss en stereo som kan pumpe ut litt musikk mens dere spiller. Og etter at dere har spilt ferdig kampen, så får dere ta et stilig gruppebilde sammen.

Tror du at du har det som trengs for å spille fotball i hysterisk morsomme bobledrakter? Bestill boblefotball i Berlin i dag.

Merk: Husk å ta på dere passende treningstøy. Kampen kommer til å finne sted inne eller ute, avhengig av været. Maksimal gruppestørrelse er 12 – er dere flere, da må dere bestille 30 minutter ekstra spilletid.

Boblefotball i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Vi i Pissup elsker boblefotball! Det er noe helt spesielt med å se kompisene sine løpe rundt og kræsje i hverandre som tullinger iført bobledrakter. Og så får man jo litt mosjon også da i sam

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

10. April 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding