Pizza og Pupper i Berlin | Pissup Utdrikningslag

Pizza og pupper i Berlin

( 1 reviews-items )
5 / 5 Basert på 1 reviews-items

Pizza og pupper i Berlin

Inkludert
  • 2 t. Bordreservasjon
  • 1 Pizza on their choice per person
  • 2 x 0.5l Øl per pers
  • Strippeshow
Meals
Strip Dinner

Er dere klare for pizza og pupper?

Er bestevennen deres på vei til å gifte seg? Han vil elske pizza og stripping i Berlin!! Her blir det masse ost og deilige pupper.

Besøk en av de mest smaksfulle pizzarestaurantene i Berlin. Velg mellom 20 forskjellige pizzaer. Det blir ikke bare dere, en av våre mest sexy strippere vil bli med dere etterhvert for å gi den kommende brudgommen en privat dans.

Dette kan dere forvente

Måltidet vil skje i en populær pizzarestaurant i sentrum av Berlin. De tilbyr et utvalg med 20 forskjellige pizzaer, så her er det mye å velge mellom!

Dere vil også få en meny der dere kan velge mellom forskjellig mat og drikke. Her er alternativene:

Velg en pizza (30 cm) med enten salami eller fungi 2 x 0,5l lokal øl eller 2 glass vin/spritzer per person. 1 x shot per person (Vodka, Sambuca eller Tequila).

Mens dere nyter deilig italiensk pizza, vil en mystisk kvinne komme bort til dere. Hvem er det og hva skal hun? Vel, hun er der kun av en grunn - nemlig å gi den heldige brudgommen et pirrende 15 minutters strippeshow i restauranten. Her kan dere alle se på! Han kommer nok til å elske den vakre tyske dama på fanget!

Den private reservasjonen varer i 2 timer. Når tiden har utløpt må dere dra, men dere kan fortsette festen et annet sted! Ikke glem å takk stripperen for å ha gitt dere litt ekstra spenning og tenning under måltidet.

Bestill vår innendørs paintball pakke for dagen etter, så dere kan komme dere litt etter en lang natt på byen i Berlin. Her får dere utfordre hverandre i spennende paintball spill.

Adresse til restauranten

  • Kürbiskern, Kopernikusstraße 23, 10245 Berlin.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Gi beskjed til vårt team dersom gruppen ønsker vin eller spritzer istedenfor øl.
  • Det er ingen minimum- eller maksimumsgrense for antall deltakere på denne aktiviteten.

Pizza og pupper i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Er bestevennen deres på vei til å gifte seg? Han vil elske pizza og stripping i Berlin!! Her blir det masse ost og deilige pupper.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

19. September 2022

Google Translated Var flott!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding