Stor ølsykkel (20 liter) | Pissup Utdrikningslag

Stor ølsykkel (20 liter) i Berlin

( 8 reviews-items )
4.75 / 5 Basert på 8 reviews-items

Stor ølsykkel (20 liter) i Berlin

Inkludert
  • Sjåfør
  • 20 l Øl
  • 90 min. Ølsykkeltur
Add-Ons & Extras >
Daytime
Beer Bike
Landing Page

The Wheels On The Bike Go Round And Round!

Sykle rundt i den tyske hovedstaden Berlin i en og en halv time mens dere deler 20 liter med øl i gruppen deres. Er dere klare for en berusende reise?

Ta på hjelmen og dra på et unikt eventyr med sykkel rundt i Berlin. Hold sykkelen i gang mens dere heller i dere av øl. Hvem har sagt at puber ikke kan være på hjul? Her får dere komfortable seter, tak over hodet dersom det begynner å reise, og nok alkohol til hele gruppen. Høres ikke det ut som en helt perfekt sykkeltur?

Dette kan dere forvente

Dere vil bli plukket opp på Ostbahnhof. Det er ikke nødvendig med vannflasker, da det er mer enn nok øl ombord til å holde dere hydrerte.

Turen går rundt i den historiske byen Berlin, der dere kan få med dere kjente landemerker og populære turistattraksjoner. Dere bør være i grei form for her blir det en og en halv time sykling uten pauser.

Den eneste måten å få et utdrikningslag til å sykle flere kilometer rundt Berlin, er å gi dem akkurat det de vil ha! Og det de vil ha er øl, så da får dere det! 20 liter dere kan dele. Rekker dere drikke det før tiden er over? Ja, det tror vi nok. Dere vil få med en sjåfør som vil holde energien oppe og sørge for at dere kommer hele tilbake.

Når dere er ferdig, sykler dere tilbake til samme sted som dere starter. Dette er et perfekt vorspiel før den store natten på byen i Berlin. Dersom dere ønsker at vi planlegger en kveldsaktivitet for dere også, trykk her for å se utvalget av aktiviteter vi tilbyr. Det er garantert flere ting her dere vil like!

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Minimumskrav for denne aktiviteten er at dere er minst 7 personer, og maks 15. Dersom dere er færre enn 7, så vil dere ikke motta hele 20 liter med øl, så prøv å være minimum 7.

Other Options

Ølsykkel

Ølsykkel

  • 20 l Øl
  • 120 min. Ølsykkeltur
  • Sjåfør

Add-Ons & Extras

Softdrinks (Cola, Fanta, Sprite or Water) - 1l
Bottle of Bubbly - 0,75l
1l extra beer

Stor ølsykkel (20 liter) i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 4.75/5 Basert på 8+ reviews-items.

Sykle rundt i den tyske hovedstaden Berlin i en og en halv time mens dere deler 20 liter med øl i gruppen deres. Er dere klare for en berusende reise?

Viser de nyeste anmeldelsene

06. January 2023

Google Translated Vil anbefale dette hundre prosent, alle elsket det, inkludert lokalbefolkningen, 2 personer ønsket å hoppe på og bli med oss.

27. September 2023
14. June 2023
29. May 2023
24. April 2023
23. April 2023
16. March 2023
15. March 2023
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding