Social Match i Berlin | Pissup Utdrikningslag

Social Match i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Social Match i Berlin

Inkludert
  • 90 min. Spilletid
  • Kvalifisert instruktør
  • 120 min. Bordreservasjon
Daytime
Team Challenges

Man blir aldri for gammel for brettspill!

Prøv noe helt nytt på utdrikningslaget i Berlin! Spill Social Match og lær mer om hverandres mørke hemmeligheter mens dere drikker øl

Dere har sikkert aldri hørt om Social Match, så her har dere gått glipp av noe! Det er et enkelt spill der dere blir stilt interessante og erotiske spørsmål for å starte samtaler. Bli dratt inn i en anspent situasjon der dere forteller to løgner og en sannhet, mens resten gjetter på hva som er sant. Her er det ikke kjedelig historier, vi snakker juicy historier! Dette skjer i en kul bar, så her er det bare å kose dere med god drikke og morsomt spill!

Dette kan dere forvente

Berlin Social Match skjer i en trendy liten bar sentralt i Berlin. Vi har reservert et bord for dere, så her er det bare å møte opp, så er alt klart.

Social Match er en offentlig aktivitet, så det er også mulig at andre kommer og spiller med dere. Alle vil motta en gratis velkomstdrink mens en instruktør vil introdusere spillet og fortelle om reglene.

Social Match spilles som Monopol. men temaene er mye mer tabu. Oppgaver kan f.eks. være å fortelle personen til venstre for deg om din siste seksuelle opplevelse, eller noe som er enda værre. Dette kan bli drøyt!

Spillet kan også spilles som en drikkelek dersom de andre spillerne er med på det.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding