Strippeshow i Berlin - la heller showet komme til dere

Strippeshow i Berlin

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Strippeshow i Berlin

Inkludert

  • 15 min. Strip Show
Night Life
Stripper

Strippeshow i Berlin – få strippeklubben til å komme til dere!

Vil dere starte kvelden med litt ekstra krydder? Bestill da en sexy stripper i Berlin som kommer til der dere er, slik at du og gutta kan nyte et helt privat strippeshow! Og siden dette er Pissup så går vi alltid for de beste prisene og de beste tjenestene – vi jobber kun med strippebyråer som vi har prøvd og testet, slik at vi kan gi dere de heteste og mest spennende jentene…

Dette strippeshowet kan bli utført på hotellet/leiligheten ELLER bli lagt til en av våre festbuss- eller limousinaktiviteter.

Merk: Privat rom til strippeshowet er ikke inkludert. Showet kan holdes på hotellet , på en festbuss, i en limo, osv. Vi har ulike kostymer tilgjengelig (sykesøster, politibetjent, stuepike – og flere!).

Er det ikke nok med en jente? Bestill da et Lesbisk Show (2 strippere) og få det dobbelt så moro. Spør oss om flere detaljer.

Og om dere vil prøve noe spesielt, så har vi også et “Dildoshow” tilgjengelig. Dette er et “kunstnerisk” privat show! Er dere interessert i vite mer om dette er det bare å be oss om flere detaljer!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding