Strippeshow i Berlin - la heller showet komme til dere

Strippeshow i Berlin

( 4 reviews-items )
4.75 / 5 Basert på 4 reviews-items

Strippeshow i Berlin

Inkludert
  • Strippeshow
Night Life
Stripper
Landing Page

Strippeshow i Berlin – få strippeklubben til å komme til dere!

Vil dere starte kvelden med litt ekstra krydder? Bestill da en sexy stripper i Berlin som kommer til der dere er, slik at du og gutta kan nyte et helt privat strippeshow! Og siden dette er Pissup så går vi alltid for de beste prisene og de beste tjenestene – vi jobber kun med strippebyråer som vi har prøvd og testet, slik at vi kan gi dere de heteste og mest spennende jentene…

Dette strippeshowet kan bli utført på hotellet/leiligheten ELLER bli lagt til en av våre festbuss- eller limousinaktiviteter.

Merk: Privat rom til strippeshowet er ikke inkludert. Showet kan holdes på hotellet , på en festbuss, i en limo, osv. Vi har ulike kostymer tilgjengelig (sykesøster, politibetjent, stuepike – og flere!).

Er det ikke nok med en jente? Bestill da et Lesbisk Show (2 strippere) og få det dobbelt så moro. Spør oss om flere detaljer.

Og om dere vil prøve noe spesielt, så har vi også et “Dildoshow” tilgjengelig. Dette er et “kunstnerisk” privat show! Er dere interessert i vite mer om dette er det bare å be oss om flere detaljer!

Strippeshow i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 4.75/5 Basert på 4+ reviews-items.

Bestill et privat 15 minutters strippeshow, der stripperen kommer til dere. Stripperen kan utføre showet sitt på hotellrommet deres, på en festbuss eller limousin. Dere kan også velge mellom

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

30. August 2023

Google Translated Reisens høydepunkt. Danseren og showet hennes var perfekt på alle måter. Veldig hyggelig, veldig profesjonell og fysisk eksepsjonell. En minneverdig opplevelse for den kommende brudgommen.

27. August 2023

Google Translated Top , gentille , belle , superbe show .

12. March 2023
06. June 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding