Tur med håndverksøl i Berlin | Pissup Utdrikningslag

Tur med håndverksøl i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Tur med håndverksøl i Berlin

Inkludert
  • Cicerone sertifisert ølguide
  • 120 min. Guidet tur
  • 4 x Profesjonell prøvesmaking
Landing Page

Øldrikking er mer enn bare en hobby!

Elsker dere øl? Dra med gutta på tur til mikrobryggerier og få smake en rekke forskjellige håndverksøl og lære mer om dem!

Lær mer om den alternative kulturen i Berlin og forholdet til håndverksøl, fra hvordan det startet til hva det har utviklet seg til. Prat om øltyper med erfarne guider som vet mer om øl enn dere gjør til sammen. Dere vil stoppe på to veldig interessante mikrobryggerier, der dere får smake 4-5 typer øl, avhengig av størrelsen på gruppa. Oppdag alt arbeidet som skjer bak lukkede dører på disse bryggeriene og se bryggeprosessen. Det vil garantert imponere dere!

Dette kan dere forvente

Turen starter med at dere blir plukket opp på hotellet, så lenge det er i sentrum av Berlin. Dere vil få en erfaren guide som er sertifisert ølservitør og som har omfattende kunnskap om øl. Dra utnytte av det og still gjerne masse spørsmål.

Lær mer om historien bak håndverksøl i Berlin. Delta i samtaler om opprinnelsen til ølet og hvordan drikken har påviket samfunnet frem til i dag.

Dere vil stoppe på to av byens beste mikrobryggerier for en omvisning.

I tillegg til omvisningen vil dere også få smake på 4-5 forskjellige øltyper.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Denne turen er for tiden kun tilgjengelig på engelsk.
  • Alle deltagere må ha Berlin AB billett til offentlig transport. Det koster rundt 3-4 euro per person. Dette er ikke inkludert i bestillingen, så gi alle beskjed før dere bestiller.
  • Starttiden for denne aktiviteten er fleksibel, men alltid etter 14.00.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding