Lasertag i Berlin med gutta - vis hvem som er den tøffeste i gjengen

Lasertag i Berlin

( 2 reviews-items )
4 / 5 Basert på 2 reviews-items

Lasertag i Berlin

Inkludert
  • 45 min. Spilletid
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
  • MyStar Card (Registration fee)
Daytime
Featured
Laser Tag

Lasertag i Berlin – på tide å bevæpne seg selv og bli farlig i ekte sci-fi-stil!

Få dere en god latter for en overkommelig budsjettspris med en heftig runde med lasertag. Barney i HIMYM har nemlig helt rett, lasertag er AWESOME!

Lasertag er en våpenorientert lek som får adrenalinet til å pumpe. Dette er et eksklusivt tilbud hos oss som ikke er tilgjengelig andre steder. Denne aktiviteten inkluderer 3 oppdrag, der hvert av dem varer i omtrent 15 minutter. Alle instruksjoner og alt utstyr blir utdelt før krigen settes i gang. Dere får også 3 drinker hver – som kanskje kan skjerpe sikteferdighetene deres (eller kanskje ikke?).

Dere kan også bestille en minivan som ekstra, slik at dere har transport til lokalet. Estimert reisetid vil være 20 minutter til og fra sentrum av byen.

Ta kontakt med oss og bestill Lasertag til utdrikningslaget i Berlin i dag!

Merk: Vær oppmerksom på at man bør være minimum 12 personer for å bestille denne aktiviteten, er dere mindre så kan det være dere må spille sammen med fremmede.

Lasertag i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 2+ reviews-items.

Lasertag er en fantastisk måte å få pulsen til å øke og svette ut litt av alkoholen fra kvelden før. Her får dere trene dere på sikteferdigheter og taktikk, mens dere har det utrolig gøy samm

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

08. June 2022
06. June 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding