City Battle Berlin | Pissup Utdrikningslag

City Battle Berlin i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

City Battle Berlin i Berlin

Inkludert
  • 180 min. Spilletid
  • 3 x Nedlasting av app
  • Hotline support
  • Utfordringer
Daytime
Treasure Hunts

Er dere klare for en skikkelig utfordring?

Vil dere bli kjent med Berlin på en helt unik måte? Bli med på en skreddersydd City Battle på utdrikningslaget i den tyske hovedstaden.

På vår storbyjakt i Berlin er det mer enn 50 forskjellige oppgaver dere kan fullføre. Mange forsøker seg på dem, men få klarer dem. Når dere bestiller denne opplevelsen vil dere får tilsendt en hemmelig pakke som dere må holde hemmelig for den kommende brudgommen. Innholdet vil hjelpe dere på storbyjakten.

Dra rundt i byen og bruk de mentale ferdighetene deres til å fullføre forskjellige oppgaver. Dere må dele dere opp i 3 grupper, og den kommende brudgommen spiller alene. Kun den sterkeste vil overleve, men hvem vil det bli?

Dette kan dere forvente

Når bestillingen er bekreftet vil dere motta en viktig pakke med noen små ting som er viktige for spillet. Dere vil også motta noen spørsmål om den kommende brudgommen. Disse spørsmålene vil hjelpe oss til å skreddersy opplevelsen for dere. Dere får også en app dere trenger til jakten.

Når dagen er kommet for spill, vil dere åpne appen. Ikke logg inn før dere er klare, da dere kun har 72 timer på dere fra dere logger inn. Det er ingen privat guide på denne aktiviteten, så dette gjør dere på egenhånd. Men det finnes en teknisk support dere kan kontakte dersom dere har problemer underveis.

Appen vil guide dere gjennom Berlin, og dere vil få spennende utfordringer underveis. Det er over 50 utfordringer dere kan velge mellom.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding