100% COVID Refund pakke >

Battle Game i Berlin

5/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • 150 min. Spilletid
  • Kvalifisert instruktør
Daytime
Game Shows

Hva handler det om?

Konkurrer mot hverandre når dere er på helgetur i Berlin. Battle Game er et fantastisk teamevent og den perfekte aktiviteten for utdrikningslaget deres. Gjør dere klare til 2.5 timer med lek og moro! Her får dere konkurrere mot hverandre i forskjellige kategorier. Hvem blir dagens store vinner?

Hvordan fungerer det?

Vanligvis spiller man alle mot alle, men dersom dere er mer enn 9 personer, kan dere også konkurrere i lag. Etter en kort introduksjon starter spillet. Aktivitetene foregår både utendørs og innendørs, og dersom det er dårlig vær foregår alt innendørs. Spillet består av mellom 7 og 15 forskjellige aktiviteter. Hovedfokuset er på sport, kunnskap, taktikk og ferdigheter.

Hva annet bør vi vite?

Stedet er lett tilgjengelig med offentlig transport. Det tar rundt 35 minutter fra Alexanderplatz i sentrum. Vi kan også organisere transport for dere, f.eks. i limousine eller partybuss. Spilletid er 2.5 timer, og dere må være minst 2 personer slik at dere kan spille mot hverandre. Det finnes ingen maksimumsgrense. Det er ingen grunn til å forberede seg, her er det bare å møte opp og bli overrasket!

Kombiner aktiviteten

Når dere er ferdig med Battle Game og har kommet dere tilbake til sentrum vil det kanskje friste med mat og drikke? Vi kan anbefale at dere også bestiller Burger og Øl så dere kan varme opp til den ville natten dere har i vente.

Battle Game i Berlin

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Er dere klare til å utfordre hverandre i Battle Game? I dette spillet får dere 7-15 spennende og morsomme spill som kan sette vennskap på prøve!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

28. March 2024

Google Translated Utmerket spill, veldig morsomt og vennlig

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding