100% COVID Refund pakke >

Trabant Limousine i Berlin

Inkludert
  • Sjåfør
  • 60 min. Limousinetur
  • Øl hver
Add-Ons & Extras >
Night Life
Daytime
Transfer
Limousine

Reis som kongelige!

Trenger dere transport når dere er på guttetur eller utdrikningslag i Berlin? Bestill vår kule Traband limousine. Opplev den tyske hovedstaden med stil!

Hvorfor kjøre med buss når dere kan cruise rundt i vår kule Trabant-limo? Føl dere som stjerner mens vår personlige sjåfør tar dere rundt i Berlin i en av våre mest populære limousiner.

Dere kan selv velge rute og severdigheter dere ønsker å se mens dere slapper av med iskald øl og koser dere i lukseriøse omgivelser. Perfekt både for utdrikningslag og gutteturer!

Dette kan dere forvente

Vi tilbyr henting over hele Berlin. Dere kan bli hentet på overnattingsstedet eller kanskje en restaurant der dere har spist? Vi er her for dere! Vær oppmerksom på at det er et ekstra gebyr om dere vil bli hentet eller kjørt til flyplassen, men vi kan gjøre det dersom dere bestiller på forhånd.

Når vi sier dere vil få kongelig behandling, så mener vi virkelig det! Kjøretøyet er i verdensklasse og har store takvinduer som du ikke finner i vanlige limousiner, komfortable seter og et moderne lydsystem med Bluetooth-tilkobling.

Alle passasjerer får en øl inkludert, skål for det! Dere får også lov til å ta med egen drikke.

Turen varer i en time og sjåføren vil kjøre forbi noen ab byens mest kjente severdigheter. Dersom dere har noen spesielle ønsker, er det bare å si ifra så tilpasser vi turen etter deres ønsker.

Vi kan sette dere av hvor som helst i byen, så lenge det ikke er langt unna. Dere kan også settes av samme sted som dere ble hentet - det er helt opp til dere!

Vil dere ha det ekstra morsomt på turen? Hvorfor ikke bestille med en stripper? Dette er perfekt for den kommende brudgommen eller for gutteturen. En deilig tysk jente vil gi dere en opplevelse dere sent vil glemme! Finn ut mer ved å klikke her.

Verdt å vite

  • Denne turen er BYOB (bring your own beer), men vennligst respekter sjåføren under hele turen.
  • Kjøring til og fra flyplassen er mulig for et ekstra gebyr og det må bestilles på forhånd.

Add-Ons & Extras

Strip Show for Limousines and Partybusses
extra 30 min in Trabant Limousine
Surcharge for Airport Pick-up/Drop-Off (One Way) - Trabant Limousine
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding